// Kalverstraat Hacks

Bespaar geld met deze hacks

2 augustus 2020

Vind jij het ook moeilijk om te sparen? Krijg je het maar niet voor elkaar om aan het eind geld over te houden? Ik heb weer een leuke hack list voor jullie in petto! Lees je verder?

Bespaar geld met deze hacks

Geld sparen blijft toch altijd lastig. Maarrr Kalverstraat gaat je helpen. Door de volgende hacks te volgen heb jij in no-time een leuk bedrag gespaard om.. Bijvoorbeeld dat leuke jurkje te kopen?? 😉

geld besparen met deze hacks

1. Zet een doel
Waar wil je eigenlijk je geld voor sparen? Een mooie tas van etoile Luxury Vintage of misschien een nieuwe ketting van Swarovski? Door een doel te stellen word het sparen makkelijker. Je beloont jezelf uiteindelijk door te sparen voor iets wat je heel graag wilt.
2. Stop met het kopen van eten en drinken onderweg
Iedere ochtend denk je het weer ‘’ ach, het is maar een paar euro’’. Maar iedere ochtend ontbijt halen op het station kost je al snel twintig euro in de week! Dat is toch tachtig euro die je in een maand had kunnen sparen. Maak je ontbijt alvast klaar de avond ervoor hierdoor zal het stoppen bij een broodjeszaak minder verleidelijk zijn.
3. Verkoop je kleding
Heb je een enome kast vol met kleding, maar draag je een heleboel kledingstukken niet? Gooi je kleding op United Wardrope of markplaats en verdien er geld mee.
4. Koop in grote hoeveelheden
Vaak ben je goedkoper uit als je iets koopt in een groter hoeveelheid. Heb je bijvoorbeeld tandpasta nodig? Ga dan bijvoorbeeld langs Kruidvat en koop daar een tandpastapakket. Deze zijn heel voordelig.
5. Koopjesjacht!
Ga op koopjesjacht! Spit de folders door en koop eens producten die in de aanbieding zijn. Hiermee kun je toch een hoop euro’s besparen.
6. Eet eens gezellig thuis
Is het de zoveelste keer dat je vriendinnen voorstellen om uiteten te gaan? Stel eens voor om een thuisdiner te houden. Je kunt ervoor kiezen om zelf iets te koken, maar je kunt natuurlijk ook voorstellen dat iedereen hapjes meeneemt. Dit is super gezellig en vaak net zo lekker!
7. Spaar je kleingeld
Trek je portemonnee eens open en doe je kleingeld in een spaarpotje. Als je dit vaak doet heb je zonder dat je het weet binnen no time euro’s gespaard.

Dat waren alweer de hacks! Welke hack ga jij gebruiken om te sparen?
Voor wat ga jij sparen? Ik ben benieuwd! Laat het me weten!

Liefs,
Ida

Share

Deel dit bericht op Facebook Deel dit bericht op Twitter Deel dit bericht op Pinterest

Gerelateerde berichten

// Kalverstraat Hacks

Bespaar geld met dez...

Vind jij het ook moeilijk om te sparen? Krijg je het maar niet voor elkaar om aan het eind geld over ...

// Kalverstraat Hacks

Met deze hak-hacks l...

Nu de kerstdagen voorbij zijn staat ons alweer het volgende feest te wachten, namelijk.. Oud en nieuw! ...

// Kalverstraat Hacks

Packing hacks

Jurkjes, rokjes, korte broeken, zonnebrillen… alles moet mee! Het inpakken van een koffer blijft altijd ...