// Kalverstraat Hacks

Kalverstraat-hacks

12 november 2018

Vanaf vandaag heb ik een wel hele leuke nieuwe rubriek voor jullie! De Kalverstraat-hacks. Elke week deel ik interessante weetjes en tips met jullie over beauty, lifestyle en fashion. En ik verzeker je, met deze hacks wordt je leven een heeel stuk makkelijker. Vandaag dus de aftrap en ik heb een hack gevonden waar iedereen die wel eens een jurkje draagt heul blij van wordt. Lees hieronder hoe je stylish in een jurk op je fiets kan rond touren.

Kalverstraat-hacks

Jurkjes en fietsen, het is niet de beste combinatie. Elegant op je stalen ros stappen lukt bijna nooit en ook mijn jurk vliegt regelmatig ongevraagd omhoog. Om dit soort gênante situaties te voorkomen blijkt er dus een heel eenvoudig trucje te zijn!

Niets is leuker dan op een zomerse dag met je fiets naar het werk te gaan. Je geniet niet alleen van het eerste zonnetje, je werkt ook nog eens aan je conditie. Toch blijft een gepaste outfit vinden een moeilijke opdracht. Geen te korte rokjes en vooral geen luchtige jurkjes!
De kans dat jouw outfit dan in een mum van tijd omhoog waait, is namelijk erg groot. Hoewel het Marilyn Monroe destijds wereldberoemd maakte, kies ik er liever voor om mijn onderbroek niet aan die (on)gelukkige voorbijganger te tonen. Hoe je dat voor elkaar krijgt? Wel, daar is een wel erg eenvoudige oplossing voor bedacht.

Je neemt een euro en een elastiekje voor deze tip. Het liefst eentje zonder ijzertje, we willen tenslotte geen kreukels in ons mooie jurkje. Wat nu? Plaats de euro achter op je jurkje, zo’n 10 centimeter van de onderzoom af. Dit kan met alle jurken en rokjes, lang of kort. Trek de achterzijden tussen je benen en pak samen met de voorzijde de euro vast. Draai het elastiekje hier om heen. Et voilà!

En, wat denk je er van? Ga je dit proberen de volgende keer dat jij gaat fietsen met een lange rok of jurk?

Liefs,

Ida

 

 

Share

Deel dit bericht op Facebook Deel dit bericht op Twitter Deel dit bericht op Pinterest

Gerelateerde berichten

// Kalverstraat Hacks

Mascara hacks

Morgen is het zo ver!! Dan sluiten we 2018 af en gaan we 2019 in. Hoe is 2018 voor jullie geweest? Ik ...

// Kalverstraat Hacks

7 tips die de fietse...

Veel van de fashionista’s die de Kalverstraat bezoeken zullen dit vast en zeker op hun stalen ros doen. ...

// Kalverstraat Hacks

15 beauty hacks die ...

Yesss het is weer maandag, en dus is het weer tijd voor een nieuwe beauty hack. En dit keer is het er ...