// Kalverstraat Hacks

Packing hacks

23 augustus 2019

Jurkjes, rokjes, korte broeken, zonnebrillen… alles moet mee! Het inpakken van een koffer blijft altijd lastig. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat al onze kledingstukken in zo weinig ruimte passen? Ik ben net terug van vakantie en dacht bij het inpakken van de koffer maar aan één ding: Dit moet anders kunnen! Met een beetje hulp van Marie Kondo, ben ik tot het perfecte packing hacks lijstje gekomen. Lees snel verder!

Packing hacks

1. Plan je outfits! Maak foto’s van de outfits die je in gedachte hebt en pak alleen deze kledingstukken in. Ja, ik weet hoe moeilijk dit klinkt, maar dit zorgt ervoor dat je niet meer meeneemt dan nodig is.

2. Heb jij ook altijd last van gekreukelde kledingstukken bij het uitpakken op bestemming? Nu niet meer! Rol de kledingstukken op in plaats van opvouwen. Zo haal je ze ongekreukt uit je koffer en creëer je meer ruimte voor andere items. Win-win!

3. Leg onderin de koffer de kledingstukken waarvan je weet dat je ze pas later op de trip aan doet. Leg bovenin de kledingstukken waarvan je weet dat je ze gelijk aan gaat doen. Zo hoef je niet te graaien in de koffer opzoek naar de outfit van dag één.

4. Zorg dat je de zwaarste kledingstukken draagt in het vliegtuig. Denk aan een sweater, een jas en een paar laarzen. Dit scheelt sjouwen. Zo kun je ook meer meenemen in je koffer.

5. Stop je ondergoed, sokken en douchespullen in je schoenen. Een super goede opbergplaats als je het aan mij vraagt.

6. Stapel je beha’s op elkaar. Zo behouden ze hun vorm.

7. Stop je parfum in een sok om je flesje te beschermen.

8. Koop miniflesjes shampoo of showergel. Of ga voor een nog betere variant: de 3-in-1 shampoo. Deze nemen niet zo veel ruimte in je toilettas. Je kunt ze na je vakantie vaak ook gelijk weggooien.

9. Wil je graag je sieraden bij elkaar houden? Gebruik een pillendoosje of een leeg lippenbalsem blikje om ze hierin te bewaren.

10. Stop een wattenschijfje in je poederdoosje en voorkom dat je poeder breekt.

11. Last but not least, maak een check list! Zo weet je zeker dat je alles meeneemt wat je mee wil nemen. Op vakantie erachter komen dat je iets vergeten bent vindt niemand leuk!

En dat waren alweer de hacks! Hebben jullie er wat aan ? Kan je koffer nu dicht zonder dat je erop moet zitten?

Ik wens alle vakantiegangers een hele fijne vakantie !

Liefs,

Ida

Share

Deel dit bericht op Facebook Deel dit bericht op Twitter Deel dit bericht op Pinterest

Gerelateerde berichten

// Kalverstraat Hacks

Bespaar geld met dez...

Vind jij het ook moeilijk om te sparen? Krijg je het maar niet voor elkaar om aan het eind geld over ...

// Kalverstraat Hacks

Bespaar geld met dez...

Vind jij het ook moeilijk om te sparen? Krijg je het maar niet voor elkaar om aan het eind geld over ...

// Kalverstraat Hacks

Met deze hak-hacks l...

Nu de kerstdagen voorbij zijn staat ons alweer het volgende feest te wachten, namelijk.. Oud en nieuw! ...