// Kalverstraat Selection

Beauty in de Kalverstraat

23 augustus 2020

Beauty stores in de Kalverstraat waar jij jouw make-up kan halen! Lees hier verder welke winkels je hiermee verder kunnen helpen...

Beauty in de Kalverstraat

De kalverstraat is een hele populaire straat in Amsterdam. Als je ooit in Amsterdam bent geweest heb je de Kalverstraat vast en zeker wel een keer afgelopen. Wat val er dan te halen in de Kalverstraat? Kleding, heel veel kleding. Maar wat als je nou naar de Kalverstraat gaat om make-up te scoren of skin care producten. Die zijn er ook! Ik heb een lijst gemaakt met winkels waar je bij terecht kunt.

 

  • Kiko Milano
  • Douglas
  • Etos
  • H&M
  • MAC
  • Ici Paris
  • Nyx cosmetics

Kiko is een cosmetica winkel met make-up en skin care producten. Je kunt hier van alles vinden. Ze verkopen hier niet alleen make-up maar ook de producten om het mee toe te passen. Dus was jij nou net op zoek naar een beauty blender? Die hebben ze hier ook! Douglas kent iedereen natuurlijk wel. Naast dat je hier heerlijke luchtjes kan halen verkopen ze hier ook veel high brand make-up. Ze hebben producten van Dior, Chanel noem het maar op! Bij Etos kan je heel veel verschillende dingen halen, onder andere ook make-up. Bij Etos kan je je benodigdheden halen voor een relatief lage prijs en ze hebben ook vaak kortingen op bepaalde merken. Bij de Etos ga je nooit met lege handen weg. De volgende winkel klinkt misschien een beetje gek maar ook H&M verkoopt nu make-up producten. De producten zijn van H&M’s eigen lijn en worden verkocht voor een koopje! Ook zien de verpakkingen van de producten er heel strak uit.

 

MAC cosmetics is altijd een grote hit onder make-up lovers. Mac heeft goeie kwaliteit make-up en mooie accessoires. MAC is wel aan de wat duurdere kant maar in verhouding met de kwaliteit is het het waard. Ici Paris heeft echt alles wat je wil vinden bij een cosmetica winkel. Ze hebben parfum, accessoires, skin care en make-up. En dan als laatste Nyx cosmetics is vrij populair door de vele producten maar ook omdat het aan de goedkopere kant is. Nyx cosmetics is ook bekend om hun goeie liquid lip lijn en felle oogschaduws.

 

Ik hoop dat ik je heb kunnen helpen met de zoektocht naar make-up in de Kalverstraat. Veel plezier met shoppen!

Share

Deel dit bericht op Facebook Deel dit bericht op Twitter Deel dit bericht op Pinterest

Gerelateerde berichten

// Kalverstraat Selection

It’s all about...

Yeesss er is weer een nieuwe winkel in de Kalverstraat. Deze keer is het een pop up store. En wat is ...

// Kalverstraat Selection

Kleding wishlist

Heb jij ooit wel eens een wishlist gemaakt voor bijvoorbeeld kleding of make-up? Voor nieuwe seizoenen ...

// Kalverstraat Selection

DESIGNER BAG LOVERS ...

Designer bag lovers opgelet! Étoile luxury Vintage is jarig! En dat gaan ze vieren! Hoe ze dat doen? ...