// Kalverstraat Selection

Met zonder jas!

21 maart 2017

Yes! De zon is weer terug! Daar word je toch instant gelukkig van? De sfeer in de stad is zo veel leuker als de zon schijnt, het lijkt wel of iedereen dan ineens uit zijn schulp kruipt en vrolijk is.

Met zonder jas!

Wat ik nog het allerleukste vind, is dat ik weer zonder al die lagen kleding naar buiten kan. Ik weet, al die laagjes hebben zo ook zijn charmes. Maar ik vind het altijd weer fijn als de zomer in aantocht is en ik zo naar buiten kan zonder jas. Een beetje die zomer feeling te voelen als de zon schijnt en lekker geen jas aan hoeven trekken.

Alhoewel het dáár helaas nog een beetje te koud voor is. Een item dat echt perfect is voor de nog iets te koude lente dagen als deze, is de sweater of een lekker vest, die je dan gewoon als jas kunt dragen in deze periode van het jaar.

Dit is de comfy sweater die je eerst misschien alleen aan had tijdens het bankhangen, maar dat hoeft nu dus niet meer! Het is al lang niet meer het ondergewaardeerde item dat vaak alleen in het weekend uit de kast wordt gehaald voor een lekker dagje niks doen. Het is het ideale item om een outfit op te leuken, hij zit heerlijk, plus de enorme bonus dat niemand ooit je voedselbaby zal opmerken na te veel uitstapjes naar de Italiaan op de hoek (guilty). Wat wel belangrijk is, is dat je de juist balans creëert, zodat het niet slonzig oogt.

Wij selecteerden de aller knapste truien en vesten waardoor je geen jas aan hoeft hieronder. Leg ze met een enkele klik op de knop in je digitale winkelmandje!

Sweater Sweater              Mango   Sweater    HM   Mango sweater Sweater

Share

Deel dit bericht op Facebook Deel dit bericht op Twitter Deel dit bericht op Pinterest

Gerelateerde berichten

// Kalverstraat Selection

It’s all about...

Yeesss er is weer een nieuwe winkel in de Kalverstraat. Deze keer is het een pop up store. En wat is ...

// Kalverstraat Selection

Kleding wishlist

Heb jij ooit wel eens een wishlist gemaakt voor bijvoorbeeld kleding of make-up? Voor nieuwe seizoenen ...

// Kalverstraat Selection

Beauty in de Kalvers...

Beauty stores in de Kalverstraat waar jij jouw make-up kan halen! Lees hier verder welke winkels je hiermee ...