Volg de Kalverstraat op Facebook Volg de Kalverstraat op Instagram

// Kalverstraat Selection

Mijn favoriete winterjassen winter 2017/2018!

2 november 2017

De herfst is al een tijdje bezig en dat zien we van alle kanten. Afgelopen weekend is de klok een uur achteruitgezet, de blaadjes vallen naar beneden en inmiddels zijn we al gewend aan de herfstige wind. Helaas, het wordt kouder en kouder.

Mijn favoriete winterjassen winter 2017/2018!

Gelukkig kunnen we ook weer profiteren van de kou! Een reden om een nieuwe winterjas aankoop te doen! Ik kan eigenlijk niet genoeg winterjassen hebben. Ik kies niet meer voor een basic warme jas, maar zoek er meerdere uit met printjes, warme stofjes en mooie modellen.

De winterjassen trends gaan heen en weer, ik zoek voor jullie mijn favorieten uit! 🙂

Faux fur:

Nee, sorry maar ik kan er niet omheen. Als je mijn blogs al een tijdje volgt weet je inmiddels dat ik super fan ben van de faux fur trend. Tja, deze kan je gewoon niet missen dit seizoen. Afgelopen week kwam ik er weer honderden tegen in de Kalverstraat. Deze vielen me op!

Leather jackets:

 Leren jasjes zijn altijd handig. In de zomer draag ik ze het liefst elke dag. Het past overal bij, is niet te warm en blijft een tijdloos item. Helaas zijn de leren jasjes veel te koud in de winter. Het liefst zou ik hem ook nog overal mee combineren, maar dan bevriezen we op straat.

We have a solution!

Misschien heb je ze al gezien, misschien niet. Ik heb het nu natuurlijk over: de leren jassen met een heerlijke bontstof aan de binnenkant! Yess! Deze jassen zijn geweldig. De oversized modellen zijn perfect om te dragen over een trui en de binnenkant van de jas houdt je heerlijk warm. Go check out my favourites!

De lange wollen jassen:

Jassen van wol blijven net als de leren jas een tijdloos item. Alleen, dit jaar zien we ze net wat anders. We gaan terug in de tijd, toen het belangrijk was dat je niet te veel van jezelf liet zien. Lange kleding was erg belangrijk, er mocht geen stukje huid te zien zijn. In de winter van 2017/2018 zien we hier iets in terug. Wat vroeger allemaal lekker kort was mag nu weer wat langer, net als de winterjassen!

Ik vind persoonlijk dit een hele mooie trend. Lange jassen maken je chique en blijven vrouwelijkheid uitstralen. De trenchcoats gaan vaak tot de knie of soms wel tot aan je enkels. Hierdoor lijk je ook net even wat langer, I like!

Bershka long coat

Teddy coats:

De teddycoats lijken een beetje op de nepbontjasjes. Net zo cute en net zo zacht! Alleen, net even wat anders. Teddycoats zien we ook vaak in andere modellen. En, ook in lieve kleurtjes!

Wat vinden jullie van de winterjas trends van dit jaar? Ik ben er helemaal gek op, snel maar even wat warme aankopen doen!

X Ida

 

 

 

 

Share

Deel dit bericht op Facebook Deel dit bericht op Twitter Deel dit bericht op Pinterest

Gerelateerde berichten

// Kalverstraat Selection

Vicotoria’s Se...

Zo, heb ik even een leuk bericht voor de rijke fashionista’s onder ons! Victoria’s Secret heeft deze ...

// Kalverstraat Selection

Moschino X H&M

Whoop whoop! Nog een paar dagen en dan is het eindelijk zo ver! Op 8 november kunnen jullie in de rij ...

// Kalverstraat Selection

‘Personalise y...

Kennen jullie Dogo al?? Misschien heb je deze winkel al eens gespot, maar ik wil hem toch graag nog even ...