// Kalverstraat Selection

Fleurige rainy day outfits

13 augustus 2018

Hoewel het nu nog heerlijk zomer is en we hopelijk nog zeker een maandje kunnen genieten van het fijne weer, ben ik toch alvast een zoektocht begonnen naar regenkleding voor als het weer binnenkort echt rigoureus gaat omslaan. Je weet het tenslotte nooit in Nederland :)

Fleurige rainy day outfits

Om te beginnen zorg ik dat ik altijd in het bezit ben van een knappe regenjas en dito laarzen om zo fashionable mogelijk voor de dag te komen. Dat regenkleding saai moet zijn is natuurlijk helemaal niet waar. Alhoewel, de zoektocht hiernaar is vaak lastiger dan ik van tevoren bedacht heb. Maar dat ze lastig te vinden, betekent natuurlijk niet dat ze er niet zijn! Het is tenslotte nog steeds zomer en we mogen nog best een beetje genieten van al die zomerse kleurtjes voordat zwart en grijs het straatbeeld weer gaan bepalen. Toch?

Voor als je ze nog niet hebt zien voorbij komen, dit jaar heeft America Today regenjassen en hoedjes (letterlijk) in alle kleuren van de regenboog. En de gave Hunter regenlaarzen zijn er ook in allerlei kleuren te vinden bij Dungelmann.

Ben jij al helemaal klaar voor het komende herfst weer? Of zit je nog vol in de zomer modus en heb je geen zin om erover na te denken? 🙂 Ik heb alvast wat gave items voor je op een rijtje gezet. Veel shop plezier!

 

 

Share

Deel dit bericht op Facebook Deel dit bericht op Twitter Deel dit bericht op Pinterest

Gerelateerde berichten

// Kalverstraat Selection

Vicotoria’s Se...

Zo, heb ik even een leuk bericht voor de rijke fashionista’s onder ons! Victoria’s Secret heeft deze ...

// Kalverstraat Selection

Moschino X H&M

Whoop whoop! Nog een paar dagen en dan is het eindelijk zo ver! Op 8 november kunnen jullie in de rij ...

// Kalverstraat Selection

‘Personalise y...

Kennen jullie Dogo al?? Misschien heb je deze winkel al eens gespot, maar ik wil hem toch graag nog even ...