// Kalverstraat Selection

Get de look | Anna Nooshin & Moderosa

15 maart 2018

‘Get the look’ wordt een maandelijks terugkerend item waarin ik voor jullie de looks van je favorieten modebloggers en celebs ga kopiëren, maar dan for less! Vandaag heb ik gekozen voor een outfit van Anna Nooshin en Moderosa.

Get de look | Anna Nooshin & Moderosa

Look 1 Anna Nooshin
Aangezien deze week de temperaturen weer flink gaan dalen heb ik gekozen voor de look van Anna Nooshin die zij tijdens New York Fashionweek droeg. Het pak van Bershka is bijna identiek! Het witte donsjack draag je net als Anna (mogen we gewoon Anna zeggen?) lekker nonchalant over je schouders. Bekijk de look hieronder:

Bershka Blazer Bershka broek Puffer jacket

Goude oorbellen Crossbody tas

Look 2 Moderosa
I love panterprintjes! Vooral omdat ze vrijwel overal mee te combineren zijn. Ik zie ze dan ook eigenlijk als een neutral. Bij Zara heb ik een soortgelijke rok gevonden als die van Rosa. Zo’n wit shirtje kan je overal wel vinden maar deze vond ik bij H&M. Benieuwd hoe de look is geworden? Bekijk de items hieronder:

Rok met panterprintBasic t-shirt Schipperspet

veterlaarsjeVeters

Ik vind dat deze ‘Get the look’ me erg goed gelukt is, wat vind jij? Laat het me weten via Insta en vertel me ook gelijk welke look ik de volgende keer moet kopiëren!

Liefs, Ida

 

 

Share

Deel dit bericht op Facebook Deel dit bericht op Twitter Deel dit bericht op Pinterest

Gerelateerde berichten

// Kalverstraat Selection

It’s all about...

Yeesss er is weer een nieuwe winkel in de Kalverstraat. Deze keer is het een pop up store. En wat is ...

// Kalverstraat Selection

Kleding wishlist

Heb jij ooit wel eens een wishlist gemaakt voor bijvoorbeeld kleding of make-up? Voor nieuwe seizoenen ...

// Kalverstraat Selection

Beauty in de Kalvers...

Beauty stores in de Kalverstraat waar jij jouw make-up kan halen! Lees hier verder welke winkels je hiermee ...