// Kalverstraat Selection

Get the look: Romy d’Fonseca

26 juni 2018

Vandaag weer een nieuwe ‘Get the look’! Hierin kopieer ik voor jullie de look van je favoriete modebloggers en celebs, maar dan voor less! Deze keer ga ik voor de fashionable fulltime modeblogger Romy d’Fonseca!

Get the look: Romy d’Fonseca

Romy is een echte Amsterdamse die helemaal thuis is in het modewereldje. Ze omschrijft haar stijl als kleurrijk en altijd variërend, maar eigenlijk kan je haar stijl niet in een paar worden samenvatten!

Look 1: Pink Romance

Eigenlijk is deze look voor een fashionista als Romy vrij basic aangezien de outfit alleen uit een witte blouse bestaat. Desondanks weet ze de look van top tot teen af te stijlen met opvallende roze accessoires zoals de zonnebril, oorbellen en de kenmerkende Dr. Martens. Ze maakt deze look af met het knalrode heuptasje waardoor het bloesje getailleerd wordt. Je zou dit makkelijk op een date kunnen dragen! Very romantic dus 😉

 

Look 2: Lets get wild!

Zoals iedereen inmiddels wel weet is de panter/leopard print helemaal hot and happening op het moment! Ook Romy pakt deze trend op door een simpel donkergrijs shirt te combineren met een te gekke leopard flare pants. Met het bijpassende jasje en de gouden accessoires maakt ze deze look helemaal af! Als haar eigen originele handelsmerk draagt ze hoge en opvallende sneakers onder de outfit die het geheel net even anders maken. Echt supergaaf!

 

 

 

Laat mij weten met welke look jij de straat op zou durfen en check vooral even haar insta voor nog veel meer te gekke outfits: @romydfonseca

 

Liefs, Ida

Share

Deel dit bericht op Facebook Deel dit bericht op Twitter Deel dit bericht op Pinterest

Gerelateerde berichten

// Kalverstraat Selection

It’s all about...

Yeesss er is weer een nieuwe winkel in de Kalverstraat. Deze keer is het een pop up store. En wat is ...

// Kalverstraat Selection

Kleding wishlist

Heb jij ooit wel eens een wishlist gemaakt voor bijvoorbeeld kleding of make-up? Voor nieuwe seizoenen ...

// Kalverstraat Selection

Beauty in de Kalvers...

Beauty stores in de Kalverstraat waar jij jouw make-up kan halen! Lees hier verder welke winkels je hiermee ...