Volg de Kalverstraat op Facebook Volg de Kalverstraat op Instagram

// Kalverstraat Selection

Get the look | Yara Michels & Lizzy Perridon

10 april 2018

Daar is ie weer, een nieuwe ‘Get the look’ waarin ik voor jullie de looks van je favoriete modebloggers en celebs ga kopiëren! Vandaag heb ik gekozen voor een outfit van Yara Michels en Lizzy Perridon.

Get the look | Yara Michels & Lizzy Perridon

Get the look: Yara Michels
Yes! Het lenteweer is in zicht en dat betekend, weg met die dikke winterjassen en hallo blazers, spijkerjassen en leren jasjes. De look van Yara sprak me erg aan door de te gekke blazer met panterprint waarvan ik een look a like vond bij Colourful rebel.

Colourful Rebel Get te look Costes

 

Get the look: Lizzy Perridon
Het is me niet gelukt om een exacte kopie van de combo die Lizzy aan heeft te vinden, maar deze  zeker wel geïnspireerd op wat Lizzy aan heeft. Mocht je een bandeau top nou toch iets te gewaagd vinden, een basic t-shirt staat er natuurlijk ook heel leuk bij.

Ondanks dat ik niet het exacte setje van Lizzy heb gevonden, vind ik toch dat deze ‘Get the look‘ me goed gelukt is. Wat vind jij? Laat me weten via Insta welke look ik de volgende keer moet kopiëren!

Liefs, Ida

Share

Deel dit bericht op Facebook Deel dit bericht op Twitter Deel dit bericht op Pinterest

Gerelateerde berichten

// Kalverstraat Selection

Office wear: outfits...

Heb jij net als ik vaak moeite met fashionable outfits te vinden die ook geschikt zijn voor kantoor? ...

// Kalverstraat Selection

Trend report: deze s...

Er zijn dit jaar aan een aantal schoenentrends teruggekeerd waarvan ik nooit had gedacht dat zij het ...

// Kalverstraat Selection

What’s in my b...

What's in my bag? Goeie vraag! Wat heb je nodig in je tas om de laatste koude weken te overleven? Ik ...