// Kalverstraat Selection

How to style: The scarf

1 juni 2018

Sjaaltjes. Je ziet ze tegenwoordig bijna wel in elke vrouwen winkel en je kan er niet meer om heen dat een sjaaltje tot een van de must have accessoires in je kast behoort.
Sinds vorig jaar begon deze trend enigszins op te starten, maar het is nog steeds een grote hype!

How to style: The scarf

Wat alleen veel vrouwen zich afvragen is hoe ‘’the scarf’’ nou daadwerkelijk gedragen moet worden. Gelukkig zijn hier heel veel verschillende manieren voor en kan je er alle kanten mee op. Ik ga jullie nu mijn 6 favoriete manieren laten zien hoe ik mijn scarf style.

  1. Om je knot

Vanzelfsprekend kan je je sjaaltje in je haar dragen. Je hebt hier bijna oneindige soorten mogelijkheden voor. Je kan hem vlechten of als hoofdband doen, ga zo maar door. Ik heb ervoor gekozen om hem om mijn knot heen te dragen. Dit is zomers en speels maar geeft toch een netjes effect.

  1. Om een staart

Om in de haarstyling te blijven heb ik hier nog een optie voor jullie. Als je meer voor een wilde festival look wil gaan is het heel leuk om het sjaaltje los in je haar te dragen. Je maakt dan eerst een staartje en daar knoop je hem vervolgens omheen.

  1. Aan je tas

Je hoeft het sjaaltje natuurlijk niet per se te dragen, maar je kan hem ook gewoon als extra accessoire gebruiken. Zo heb ik hier van een vrij basic Valentino tas een opvallend item gemaakt door mij sjaaltje aan het handvat te knopen.

  1. Om je nek

Dit is wel de meest voorkomende manier van een sjaaltje dragen. Gewoon om je nek. Dit is misschien niet heel bijzonder, maar dat maakt het natuurlijk niet minder leuk. Door een basic wit shirt of bloesje te dragen laat je je sjaaltje extra goed opvallen.

  1. Als riem

Deze look is voor sommige mensen misschien verassend. Je kan je sjaaltje ook als riem dragen! Als je een saaie of oude jeans wilt opleuken doe je dit meteen door je sjaaltje er doorheen te knopen. Ook kan het je outfit helemaal goed af stijlen.

  1. Als armband

Een sjaaltje is misschien wat dik maar je kan hem ook gewoon als armband dragen. Als je toevallig geen armband om hebt en je outfit is wat saai is dit een subtiele manier om er wat meer kleur in te brengen!

 

Wat vinden jullie de leukste manier? Laat het mij vooral weten op facebook of insta!

 

Liefs, Ida

Share

Deel dit bericht op Facebook Deel dit bericht op Twitter Deel dit bericht op Pinterest

Gerelateerde berichten

// Kalverstraat Selection

It’s all about...

Yeesss er is weer een nieuwe winkel in de Kalverstraat. Deze keer is het een pop up store. En wat is ...

// Kalverstraat Selection

Kleding wishlist

Heb jij ooit wel eens een wishlist gemaakt voor bijvoorbeeld kleding of make-up? Voor nieuwe seizoenen ...

// Kalverstraat Selection

Beauty in de Kalvers...

Beauty stores in de Kalverstraat waar jij jouw make-up kan halen! Lees hier verder welke winkels je hiermee ...