Volg de Kalverstraat op Facebook Volg de Kalverstraat op Instagram

// Kalverstraat Selection

Hunkemöller komt met nieuwe sport collectie

8 augustus 2017

De Nederlandse kledingketen Hunkemöller komt op de markt met een eigen sportcollectie. Dat Hunkemöller ervan houdt om samenwerkingen aan te gaan met succesvolle vrouwen is inmiddels wel bekend. Voor hun nieuwste sportcollectie kozen ze voor een collab met de Duitse fashion blogger, Caroline Einhoff. De zogenoemde Caro E Collection is een lijn die staat voor een mix tussen sporty en sexy, een supervrouwelijke collectie die elke vrouw wil hebben. 

Hunkemöller komt met nieuwe sport collectie

De Hunkemöller collectie is gebaseerd op de lifestyle van de Duitse schone. Zo is Caro super sexy en tegelijkertijd heel vrouwelijk. Ze is zich bewust van haar eigen lichaam en weet dan ook precies hoe ze het beste van zichzelf kan laten zien. Caro vond het belangrijk om een super vrouwelijke collectie te ontwerpen, die daarnaast ook nog eens comfortabel aanvoelt. Alle items uit de collectie hebben de kenmerkende kleuren poederroos, zwart en framboos rood. En zijn op die manier naadloos te combineren met elkaar.

Het sport assortiment van Hunkemöller bestaat uit onder andere vijf verschillende sport bh’s – zodat er voor elke sport en elke vrouw een bijpassende bh te krijgen is, meerdere sportbroekjes en sport tops. Op deze manier blijf je als sporty girl nog steeds supervrouwelijk en fashionable.

Ben je ook benieuwd naar de collectie? Klik hier om het online te bekijken of ga naar een van de geselecteerde winkels, waaronder de Hunkemöller winkel in Kalverstraat.

Hunkemoller Caro E  

 

Share

Deel dit bericht op Facebook Deel dit bericht op Twitter Deel dit bericht op Pinterest

Gerelateerde berichten

// Kalverstraat Selection

Fleurige rainy day o...

Hoewel het nu nog heerlijk zomer is en we hopelijk nog zeker een maandje kunnen genieten van het fijne ...

// Kalverstraat Selection

Dit is de trend van ...

De zomer is al even begonnen maar deze trend is momenteel niet weg te denken uit het straatbeeld en op ...

// Kalverstraat Selection

Vakantie looks ̵...

River Island heeft een vakantie shop aan hun website toegevoegd. Je vind in deze shop alles wat je nodig ...