// Kalverstraat Selection

Inglot Cosmetics: Maak je eigen perfecte make-up pallet!

27 juni 2018

De prachtige beauty store: Inglot Cosmetics zit nog maar iets langer dan een jaar in onze geliefde Kalverstraat! Vandaar dat je deze cosmetic-store misschien nog niet kent! Dat zou ik heel erg zonde vinden, want de mogelijkheden op het gebied van beauty zijn hier oneindig!

Inglot Cosmetics: Maak je eigen perfecte make-up pallet!

Over Inglot Cosmetics

Het merk Inglot bestaat zelf al ruim 30 jaar en sinds 2006 is het aantal winkels van het merk sterk toegenomen. Ze hebben winkels in Londen, Milaan, New York en Las Vegas en tot slot ons geliefde Amsterdam.  Ze maken op voor shows zoals fashionweek en zijn ook betrokken bij veel grote musicalproducties zoals The Lion King en MamaMia op Broadway! Sinds kort zijn ze ook nog een grote samenwerking aan gegaan met Jennifer Lopez! Kortom dit is een merk om in de gaten te houden.

De producten

Wat Inglot producten in ieder geval al bijzonder maken is dat 95% van de make-up en accessoires gemaakt zijn in hun eigen ‘’state of art’’ fabriek. Ook is alles van hoge kwaliteit maar gaan de producten wel hand in hand met een faire prijs. De make-up is ook nog eens vegan en niet getest op dieren!

 

Stel je eigen make-up pallet samen!

Wat Inglot nog origineler maakt ten opzichte van andere make-up merken is dat je in de winkel je eigen pallet kan samenstellen! Dit kan bijvoorbeeld van lipgloss, oogschaduw of contour paletten. Ik denk dat iedereen het wel herkend dat je eindelijk een keer een perfect pallet hebt gevonden van bijvoorbeeld oogschaduw, maar dat er altijd een of twee kleuren bij zitten die je helemaal niet mooi vindt en vervolgens ook nooit gebruikt. Bij Inglot heb je dit probleem dus nooit meer en je wordt ook nog eens geholpen door professionals die allemaal een visagiste-opleiding hebben gevolgd!

Heb ik je nu heel nieuwsgierig gemaakt en kan je ook niet wachten om deze make-up een keer uittesten? Je kan ook nog professionele workshops volgen bij Inglot vlak boven hun pand in Amsterdam samen met je vriendinnen.

Misschien kom ik jullie binnenkort wel tegen bij Inglot, Tot dan!

 

Liefs, Ida

 

 

 

Share

Deel dit bericht op Facebook Deel dit bericht op Twitter Deel dit bericht op Pinterest

Gerelateerde berichten

// Kalverstraat Selection

It’s all about...

Yeesss er is weer een nieuwe winkel in de Kalverstraat. Deze keer is het een pop up store. En wat is ...

// Kalverstraat Selection

Kleding wishlist

Heb jij ooit wel eens een wishlist gemaakt voor bijvoorbeeld kleding of make-up? Voor nieuwe seizoenen ...

// Kalverstraat Selection

Beauty in de Kalvers...

Beauty stores in de Kalverstraat waar jij jouw make-up kan halen! Lees hier verder welke winkels je hiermee ...