// Kalverstraat Selection

Kleding wishlist

14 september 2020

Heb jij ooit wel eens een wishlist gemaakt voor bijvoorbeeld kleding of make-up? Voor nieuwe seizoenen is dit vooral handig met kleding omdat je nieuwe leuke maar, ook warme kleding in je kast nodig hebt. Daarom heb ik besloten de volgende wishlist voor mezelf en ook voor jullie te maken.

Kleding wishlist

 

 

Om te beginnen vind ik een goeie herfst jas altijd belangrijk. Wat kies je dan? Een trenchcoat natuurlijk! Een trenchcoat jas is niet te warm, niet te koud en ziet er bovenal altijd leuk uit! Een trenchcoat is altijd wel te vinden in winkels zoals H&M, Zara, Monki en nog veel meer winkels.

Verder maken schoenen in mijn mening altijd een outfit af. En is het algemene kennis dat als je voetjes warm zijn, je hele lichaam het warm heeft! Daarom zijn Uggs ook zo populair. Maar de schoenen op mijn wishlist deze maand zijn geen Uggs. De schoenen die op mijn lijst staan zijn stoere plateau schoenen van PULL&BEAR. Staat leuk bij elke outfit en geeft je een paar centimetertjes mee 😉

Als laatste is natuurlijk skincare belangrijk want des te kouder het wordt des te moeilijker je huid het krijgt. Veel mensen hebben last van een droge huid met koud weer. Hoe ga je dit nou tegen en met welke producten? De natural moisturizing factors + HA gezichtsverzorging crème van The Ordinary is een goeie moisturizer met aminozuren en is geurvrij. Deze crème is gewoon te vinden bij de Douglas en kost bijna niks! Verder is De Tuinen Aloe Vera Dag En Nachtcrème goed om te gebruiken als je wakker wordt en weer voordat gaat slapen. Dit product kan je halen bij Holland&Barrett.

Share

Deel dit bericht op Facebook Deel dit bericht op Twitter Deel dit bericht op Pinterest

Gerelateerde berichten

// Kalverstraat Selection

It’s all about...

Yeesss er is weer een nieuwe winkel in de Kalverstraat. Deze keer is het een pop up store. En wat is ...

// Kalverstraat Selection

Beauty in de Kalvers...

Beauty stores in de Kalverstraat waar jij jouw make-up kan halen! Lees hier verder welke winkels je hiermee ...

// Kalverstraat Selection

DESIGNER BAG LOVERS ...

Designer bag lovers opgelet! Étoile luxury Vintage is jarig! En dat gaan ze vieren! Hoe ze dat doen? ...