// Kalverstraat Selection

Let’s get this party outfit started!

9 mei 2018

Vandaag is het voor de meeste mensen alweer de laatste werkdag van deze week. Dit komt omdat wij 10 en 11 mei vrij zijn in verband met hemelvaart. Dat betekent dat er woensdag de vetste feesten zijn in Amsterdam in de hipste clubs! En hier hoort natuurlijk een amazing party outfit bij.

Let’s get this party outfit started!

The ultimate party outfit:

Hier mijn idee van een echte party outfit en the musthaves om mee te nemen naar een feestje. Natuurlijk allemaal geshopt in de one and only Kalverstraat!

De samenstelling van de outfit

Deze outfit geeft de basics weer van een party outfit, maar heeft daarbij een aantal opvallende items. Zo heb ik het zwart en zilver gecombineerd met opvallende knalgele schoenen en oorbellen.

Accessoires

Verder maak ik mijn look af met roze lippenstift en champagne kleurige oogschaduw. De rest van mijn accessoires zijn dus mijn oorbellen en tasje. Ook heb ik een bidon bij me omdat het ontzettend belangrijk is om te blijven drinken met dit weer en water goed is voor je huid.

Praktisch

Voor als het s ’avonds afkoelt heb ik een chique zwarte blazer met studs. Deze blazer maakt je outfit ook een stuk netter waardoor het voor elke gelegenheid mogelijk is om te dragen. Voor de finishing touch heb ik een zwarte cap met studs en een heuptasje om mijn make-up, geld en mobiel in mee te nemen.

Am I ready to party or what?! Laat mij weten naar welke feestjes jullie gaan via Facebook of Instagram!

Mij vind je in ieder geval op een van deze vette feestjes: The New school Hemelvaart special in: club Air Amsterdam om: 23:00, Grl Pwr in: Club NL om: 23:00, happy Hours Hemelvaart special in: club Jimmy Woo om: 23:00, Vunzige Deuntjes in: Paradiso om: 23:00, W lounge live sessions in: W hotel Amsterdam om: 21:00.

 

 

Liefs, Ida

Share

Deel dit bericht op Facebook Deel dit bericht op Twitter Deel dit bericht op Pinterest

Gerelateerde berichten

// Kalverstraat Selection

It’s all about...

Yeesss er is weer een nieuwe winkel in de Kalverstraat. Deze keer is het een pop up store. En wat is ...

// Kalverstraat Selection

Kleding wishlist

Heb jij ooit wel eens een wishlist gemaakt voor bijvoorbeeld kleding of make-up? Voor nieuwe seizoenen ...

// Kalverstraat Selection

Beauty in de Kalvers...

Beauty stores in de Kalverstraat waar jij jouw make-up kan halen! Lees hier verder welke winkels je hiermee ...