// Kalverstraat Selection

How to wear the metallic trend

7 juni 2017

De metallic trend is al een tijdje terug te zien in het straatbeeld. En dat snappen wij natuurlijk best. Waar we eerder naar sieraden grepen om ons outfit net wat meer te laten opvallen, tegenwoordig mag dat allemaal best iets meer uitgesproken zijn. Metallic is namelijk zonder over de top te gaan wel lekker opvallend en kan door het combineren met rustige kleuren heel 'sophisticated' zijn.

How to wear the metallic trend

Hoewel je zou denken dat metallic lastig te combineren is of dat je er al gauw als een discobal uitziet in metallic, hoeft dit in de praktijk natuurlijk helemaal niet zo te zijn. Deze trend is echt niet alleen geschikt voor een avondje uit of als je een keertje echt wil uitpakken (het kan natuurlijk wel), maar metallics zijn juist heel leuk te combineren in een everyday outfit. Het is alleen een kwestie van goed combineren en your good to go.

Zilveren schoenen, rosé gouden rokjes, metallic paarse tops, tassen in allerlei shiny kleuren: metallic is overal én je kunt het op ontelbare manieren combineren. Om het bovengenoemde discobal effect tegen te gaan is het belangrijk om maar één opvallend item in je outfit te verwerken ga verder voor neutrale kleuren en minimale sieraden. Combineer een metallic plooirok bijvoorbeeld met een fijne wollige trui of een metallic broek met een klassieke blazer.

Vind je het nog een beetje spannend om zo’n shiny top of broek te dragen? Dan kun je ervoor kiezen alleen lekker opvallende schoenen te dragen. Je zou denken dat ze lastig te combineren zijn, maar toch geven ze je outfit net dat beetje extra, zonder heel opvallend te zijn. Wil je juist wel dat je schoenen opvallen? Kies eens voor een opvallend metallic kleurtje zoals paars, groen of blauw. Het maakt je outfit in een klap stijlvol en classy.

Wij hebben alvast de leukste items voor je op een rijtje gezet. Klik op de foto’s om ze te shoppen.

 

           metallic trend             metallic trend                     

 

 

 

Share

Deel dit bericht op Facebook Deel dit bericht op Twitter Deel dit bericht op Pinterest

Gerelateerde berichten

// Kalverstraat Selection

It’s all about...

Yeesss er is weer een nieuwe winkel in de Kalverstraat. Deze keer is het een pop up store. En wat is ...

// Kalverstraat Selection

Kleding wishlist

Heb jij ooit wel eens een wishlist gemaakt voor bijvoorbeeld kleding of make-up? Voor nieuwe seizoenen ...

// Kalverstraat Selection

Beauty in de Kalvers...

Beauty stores in de Kalverstraat waar jij jouw make-up kan halen! Lees hier verder welke winkels je hiermee ...