Volg de Kalverstraat op Facebook Volg de Kalverstraat op Instagram

// Kalverstraat Selection

Modetrends van 2018!

4 januari 2018

2017 is voor mijn gevoel voorbijgevlogen. Op naar 2018 zal ik zeggen! 2018 gaat natuurlijk over nieuwe kansen, nieuwe ondernemingen en nieuwe mode! Zal de mode van 2018 veel op 2017 lijken? Who knows….

Modetrends van 2018!

Om dit uit te zoeken ging ik voor jullie op zoek naar 5 verschillende trends in 2018! Natuurlijk ben ik geen expert, maar ik kan wel heel goed research doen. Welke trend denk jij dat tevoorschijn komt in 2018?

Lakleer trend:

Ja! Ik houd van lakleer. In 2017 zagen we al enkele items van lakleer maar in 2018 wordt dit nog veel mooier. Wat ik er zo mooi aan vind? Ik vind het de perfecte mix tussen klassiek en sexy. Dus kies eens voor een lakleer rokje in plaats van gewoon leer. Of ga voor die prachtige lakleren handschoenen. I love it.

 

Lavendel lila:

Dé kleur van de lente van 2018 volgens kenners: lavendel lila paars! De lavendel kleur is een kleur die ik in het dagelijks leven niet zo heel veel tegen kom. Maar het leuke aan deze kleur is dat die wel heel veel frisheid uitstraalt. Een topkleur voor in de lente/zomer dus!

 

Wide denim:

Denim is een tijdloos ding. Denim wordt namelijk altijd en overal gedragen. Maar toch zijn er veel verschillende soorten denim. In 2018 gaan we denim zien in veel wijde items. Losvallende denim blouses, tops en jeans. Vaak ook nog eens in een donkere kleur. Houd jij wel stoere denim looks? Dan is deze trend perfect voor jou!

 

Ruitjes:

Net als de lakleer trend is de ruitjes trend ook al een tijdje in opgang. In 2017 begon het met donkere broeken met verticale strepen. Maar inmiddels zijn die broeken uitgebreid naar verticale en horizontale strepen. Oftewel: ruiten! En nu zien we niet alleen geruite broeken, maar ook blazers. Hele pakken worden verkocht in ruitenpatronen. Dit geeft een stoere, maar ook chique look.

 

Flare trend:

De flare trend wordt ook weer uitgebreider! Wat voorheen alleen maar wijd-uitlopende broeken waren, worden nu ook meer topjes met wijd-uitlopende mouwen. De jaren 80-90 trend is al een aantal jaren populair en ik ben ook fan!

 

Welke trend zou jij graag willen hebben in 2018? Let me know!

 

X Ida

Share

Deel dit bericht op Facebook Deel dit bericht op Twitter Deel dit bericht op Pinterest

Gerelateerde berichten

// Kalverstraat Selection

Vicotoria’s Se...

Zo, heb ik even een leuk bericht voor de rijke fashionista’s onder ons! Victoria’s Secret heeft deze ...

// Kalverstraat Selection

Moschino X H&M

Whoop whoop! Nog een paar dagen en dan is het eindelijk zo ver! Op 8 november kunnen jullie in de rij ...

// Kalverstraat Selection

‘Personalise y...

Kennen jullie Dogo al?? Misschien heb je deze winkel al eens gespot, maar ik wil hem toch graag nog even ...