// Kalverstraat Selection

Last minute moederdag inspo

13 mei 2018

Voor degenen die het ontgaan is.. Vandaag is het moederdag. Moeders verdienen het om in het zonnetje te worden gezet! Iedereen verast zijn moeder op zijn eigen manier. Denk aan een ontbijt op bed, een dagje erop uit, een etentje of een leuk cadeau. Ben jij jouw cadeautje om wat voor reden dan ook vergeten? Dan hebben wij hier nog wat last minute moederdag inspo voor jou. You may thank us later ;)

Last minute moederdag inspo

Wij begrijpen heel goed dat een leuk cadeau scoren nog best lastig kan zijn. Met een knutselwerkje van de lagere school kom je nu niet meer weg. Daarom delen wij graag een aantal cadeau ideeën ter inspiratie, zodat jij niet met lege handen staat op moederdag. Uitereraard zijn alle cadeau ideeën te shoppen op de Kalverstraat!

  1. Lush

Lush heeft een te leuke moederdag box. Met dit pakketje kan je moeder een momentje voor zichzelf nemen en zich weer volledig opladen. In de box zitten 8 artikelen speciaal voor moeders. De complete box kost 64,50 maar de artikelen uit de box kan je natuurlijk ook los kopen en gaaf vanaf 5,25

moederdag Lush

  1. Douglas

Douglas heeft een hele fijne actie. Je krijgt nu namelijk 25% korting op bijna alle geuren! Ook hebben zij al een aantal cadeausets samengesteld om het jou iets makkelijker te maken. Zeker de moeite waard om even lang te wippen dus. Ze pakken het ook altijd prachtig voor je in!

moederdag douglas

  1. Jamin

Is jouw moeder gek op chocolade? Dan kan je bij de Jamin je lol op! Zij hebben heerlijke repen met een boodschap aan hun assortiment toegevoegd. Ook voor bonbons , truffels en andere heerlijkheid kan je hier terecht. Naast dat het goed smaakt, ziet alles er ook heel gezellig uit!

Moederdag Jamin

4. Rituals

De welbekende Rituals boxen doen het ook erg goed. Deze heerlijke relax boxen gaan vanaf 19,50. Al kun je natuurlijk ook gewoon een heerlijke douchegel of scrub scoren. Ook voor alle mama’s to be kan je hier goed slagen! De Tiny Rituals-collectie is het perfecte cadeau voor de allereerste moederdag. En bij een aankoop van een van deze producten geef je minder bedeelde kinderen de kans op een beter leven.

moederdag

 

 

Share

Deel dit bericht op Facebook Deel dit bericht op Twitter Deel dit bericht op Pinterest

Gerelateerde berichten

// Kalverstraat Selection

It’s all about...

Yeesss er is weer een nieuwe winkel in de Kalverstraat. Deze keer is het een pop up store. En wat is ...

// Kalverstraat Selection

Kleding wishlist

Heb jij ooit wel eens een wishlist gemaakt voor bijvoorbeeld kleding of make-up? Voor nieuwe seizoenen ...

// Kalverstraat Selection

Beauty in de Kalvers...

Beauty stores in de Kalverstraat waar jij jouw make-up kan halen! Lees hier verder welke winkels je hiermee ...