// Kalverstraat Selection

Moschino X H&M

5 november 2018

Whoop whoop! Nog een paar dagen en dan is het eindelijk zo ver! Op 8 november kunnen jullie in de rij gaan staan bij H&M voor dé nieuwste fashion items van Moschino, het kledinglabel van niemand minder dan Jeremy Scott, je weet wel; de vriend van Katy Perry.

Moschino X H&M

Jeremy Scott werd geboren in Kansas City, Missouri, en behaalde in 1996 een diploma Fashion Design aan het Pratt Institute. Hij verhuisde naar Parijs, waar hij zijn carrière begon met zijn eigen merk Jeremy Scott. De daaropvolgende jaren werkte hij mee aan de start van de modellencarrière van Devon Aoki, werkte hij samen met Christian Louboutin en Stephen Jones en ook Karl Lagerfeld liet zich positief over hem uit.

Scott keerde in 2002 terug naar de VS waar hij zich vestigde in Los Angeles. Zijn ontwerpen werden bijzonder geliefd bij tal van popsterren — Rihanna, Katy Perry, Miley Cyrus, Madonna, Björk en Nicki Minaj, om er maar een paar te noemen. Vandaag is Jeremy Scott een heus popcultuuricoon, en zijn ontwerpen en creaties zijn wereldwijd bekend. In 2008 werkte hij samen met sportkledingfabrikant Adidas en lanceerde hij een felbegeerde footwear- en kledinglijn. Zijn ontwerpen werden een echte hit binnen de high-fashion streetwear. In oktober 2013 werd Jeremy Scott benoemd tot Creative Director van MOSCHINO — en gaf hij het prestigieuze merk een nieuwe look, gezien door de ogen van een Amerikaan met op McDonald’s geïnspireerde kleding en accessoires, op snoeppapiertjes lijkende avondjurken en heel veel gouden details.

Over zijn samenwerking met H&M zegt hij het volgende: “Ik ben zo blij met MOSCINO (tv) H&M. Mijn levenswerk bestaat uit contact leggen met mensen via de mode, en met deze samenwerking kan ik meer fans bereiken dan ooit tevoren.”

Check hieronder een paar absolute ‘musthaves’ van MOSCHINO én vergeet niet je wekker te zetten op 8 november.

 

 

Liefs, Ida

Share

Deel dit bericht op Facebook Deel dit bericht op Twitter Deel dit bericht op Pinterest

Gerelateerde berichten

// Kalverstraat Selection

Vicotoria’s Se...

Zo, heb ik even een leuk bericht voor de rijke fashionista’s onder ons! Victoria’s Secret heeft deze ...

// Kalverstraat Selection

‘Personalise y...

Kennen jullie Dogo al?? Misschien heb je deze winkel al eens gespot, maar ik wil hem toch graag nog even ...

// Kalverstraat Selection

Get NA-KD in de Kalv...

Newsflash; de Scandinavische keten NA-KD heeft een pop-up store geopend in de Kalverstraat. De Zweedse ...