// Kalverstraat Selection

Move over panter! Want dit is dé print van herfst 2018

20 augustus 2018

Met pijn in mijn hart moet ik zeggen dat de tijgerprint het komende mode seizoen wordt verslagen door een andere print. Ondanks dat we het afgelopen jaar meer dierenprinten voorbij zagen komen zoals de giraffe, zebra was de slangenprint toch echt het populairst.

Move over panter! Want dit is dé print van herfst 2018

Inmiddels hebben retailers de print ook weer herontdekt en zijn de mode-items van grote Spaanse ketens (ik noem geen namen) voorzien van de dierenhuid. Klaar om je tijger voorlopig in de kast te leggen? Doe hier alvast inspiratie op. Dit zijn mijn favorieten die ik in de Kalverstraat kon vinden. Welke vind jij het leukst?

Liefs, Ida

 

Share

Deel dit bericht op Facebook Deel dit bericht op Twitter Deel dit bericht op Pinterest

Gerelateerde berichten

// Kalverstraat Selection

Vicotoria’s Se...

Zo, heb ik even een leuk bericht voor de rijke fashionista’s onder ons! Victoria’s Secret heeft deze ...

// Kalverstraat Selection

Moschino X H&M

Whoop whoop! Nog een paar dagen en dan is het eindelijk zo ver! Op 8 november kunnen jullie in de rij ...

// Kalverstraat Selection

‘Personalise y...

Kennen jullie Dogo al?? Misschien heb je deze winkel al eens gespot, maar ik wil hem toch graag nog even ...