Volg de Kalverstraat op Facebook Volg de Kalverstraat op Instagram

// Kalverstraat Selection

My favourite jumpsuits and dresses!

30 oktober 2017

Je kan nooit genoeg jurkjes hebben, toch? Jurkjes voor feestjes, stoere jurkjes of juist hele simpele en makkelijke jurkjes. In de Kalverstraat heb je in ieder geval genoeg aanbod! Bekijk mijn favorieten jurkjes die ik vorige week tegen kwam en laat horen welke jij het leukst vind!

My favourite jumpsuits and dresses!

Deze week heb ik weer eens een (paar) extra rondjes gelopen door de Kalverstraat. Eigenlijk kan ik niet genoeg krijgen van nieuwe dingen ontdekken en alles aan jullie te laten zien.

Wat mij opviel is dat er ontzettend veel mooie jurkjes in alle etalages hingen. Is de tijd van winter/kerst jurkjes al begonnen?

Ik keek overal mijn ogen uit. Ik hoop dat jullie net zo gek als ik zijn op winterjurkjes en stoere jumpsuits. Deze hoef je namelijk niet alleen in de zomer te dragen. Vandaag highlight ik de jurkjes en jumpsuits die ik afgelopen week het allerleukst vond!

The sweater dress:

Jaa, the sweater dress is geweldig! The sweater dress is een een jurk en trui in een. Zo blijf je lekker warm en zie je er natuurlijk super stijlvol uit! Combineer the sweater dress met een paar overknees en een baretje en je bent good to go!

 

 

 Jumpsuits:

Jumpsuits zie je nog steeds overal. Toen ik vorige week door de straat liep zag ik ze in super veel verschillende kleuren, patronen en maten.

 

The overal dresses:

Toen ik in de Topshop kwam kon ik niet stoppen met grijpen naar ‘the overal dresses’. Ze zijn zo cute! De jurkjes komen veel voor in een velvet of leren stofje om het net wat extra speciaal te maken. Maar ook de andere zijn er veel te zien in knallende kleuren!

 

De leren jurkjes:

Leren jurkjes zijn wat meer gewaagd en kunnen voor sommige misschien een beetje over de top zijn. Maar, op bijvoorbeeld een feestje of een avondje stappen zijn deze jurkjes perfect!

Bekijk hier mijn favorieten!

 

 

Van welke soorten jurkjes zijn jullie helemaal gek?

Let me know!

X Ida

 

 

 

Share

Deel dit bericht op Facebook Deel dit bericht op Twitter Deel dit bericht op Pinterest

Gerelateerde berichten

// Kalverstraat Selection

Vicotoria’s Se...

Zo, heb ik even een leuk bericht voor de rijke fashionista’s onder ons! Victoria’s Secret heeft deze ...

// Kalverstraat Selection

Moschino X H&M

Whoop whoop! Nog een paar dagen en dan is het eindelijk zo ver! Op 8 november kunnen jullie in de rij ...

// Kalverstraat Selection

‘Personalise y...

Kennen jullie Dogo al?? Misschien heb je deze winkel al eens gespot, maar ik wil hem toch graag nog even ...