Volg de Kalverstraat op Facebook Volg de Kalverstraat op Instagram

// Kalverstraat Selection

My favourite shoulderbags!

15 november 2017

Ik ben gek op schoudertasjes. Het liefst draag ik elke dag een ander tasje bij een andere outfit. Toch is het soms best lastig om weer een leuk schoudertasje te vinden. De ene is te klein, de ander is te duur of je vind hem helemaal niet leuk genoeg... Lastig! Daarom heb ik voor jou mijn tien favorieten schoudertasjes uitgekozen. Veel lees en kijkplezier!

My favourite shoulderbags!

Je kan nooit genoeg tassen hebben, ik hoop dat je het daarover met me eens bent. Bij elke outfit past een andere tas weer beter. Je hoeft natuurlijk niet altijd te lopen met een grote shopper, schoudertasjes zijn veel handiger!

De schoudertasjes kan je altijd en overal naartoe dragen, zijn overal te koop en heb je in verschillende vormen en maten. De een is precies groot genoeg voor je agenda, telefoon en portemonnee. Terwijl in de ander alleen maar wat losgeld en je pinpas past. Het hangt er natuurlijk allemaal vanaf bij wat voor gelegenheid je je tasje wilt dragen. En bij welke outfit!

Gelukkig zijn er in de Kalverstraat genoeg leuke winkels waar ze schoudertasjes verkopen. Genoeg aanbod en ook genoeg prijsklasse! Hoe fijn is dat?

Ik ging op avontuur in de Kalverstraat en koos mijn favoriete schoudertasjes uit! De tasjes zijn extra gefocust op de feestmaand die er aankomt. Glitters mogen tevoorschijn komen en maken je outfit extra feestelijk.

Hier mijn favorieten!

 

 

 

 

 

Hoe vaak draag jij schoudertasjes? Ik het liefst elke dag, het maakt je outfit net af. Probeer het maar en misschien word jij net als ik ook verslaafd.

Hope you like it!

X Ida

Share

Deel dit bericht op Facebook Deel dit bericht op Twitter Deel dit bericht op Pinterest

Gerelateerde berichten

// Kalverstraat Selection

Vicotoria’s Se...

Zo, heb ik even een leuk bericht voor de rijke fashionista’s onder ons! Victoria’s Secret heeft deze ...

// Kalverstraat Selection

Moschino X H&M

Whoop whoop! Nog een paar dagen en dan is het eindelijk zo ver! Op 8 november kunnen jullie in de rij ...

// Kalverstraat Selection

‘Personalise y...

Kennen jullie Dogo al?? Misschien heb je deze winkel al eens gespot, maar ik wil hem toch graag nog even ...