// Kalverstraat Selection

Na de ugly schoenentrend is hier de ugly bril en die wil je hebben!

14 maart 2018

Dat we nog lang niet van de ‘ugly’ modetrends af zijn is duidelijk. Want na de dad sneaker hebben we hier de ugly zonnebril! Waarschijnlijk heb jij deze hype op Instagram al veelvuldig voorbij zien komen. Ik laat jou mijn favorieten zien.

Na de ugly schoenentrend is hier de ugly bril en die wil je hebben!

Vanaf het moment dat Kanye een e-mail naar zijn vrouw Kim K verstuurde dat, 2018 het jaar is waar je geen grote zonnebrillen meer mag dragen was het duidelijk. “You cannot wear big glasses anymore” schreef hij. Het brilletje doet mij een beetje denken aan iets dat de cast van The Matrix zou dragen.

Nu wordt het ieniemienie futuristische brilletje vooral gedragen door de jonge generatie modeliefhebbers. Volgens marketing- en onderzoeksbureau Edited, dat onlangs zijn trendrapport voor 2018 publiceerde, zijn de millennials geobsedeerd door vrijwel alles dat met ‘lelijk’ wordt bestempeld. Zij zien het namelijk als interessant. Of deze trend voor mij is weggelegd weet ik zo net nog niet, maar bij Bella en Gigi Hadid, Kaia Gerber en de modebloggers zoals Caroline Daur vind ik het er supertof uitzien!

Ik heb mijn favorieten uit de Kalverstraat voor je opgezocht, klik op de foto om ‘m te bestellen! En laat me via insta weten wat jij van deze trend vindt!

Mango futuristische zonnebril Urban Outfitters ugly zonnebrilZara futuristische zonnebril

Zara ovale zonnebrilMango cat-eye zonnebrilBershka zonnebril

Liefs, Ida

Geloof het of niet maar de ‘ugly zonnebril’ is de trend van dit moment! Ik heb de leukste voor jullie opgezocht X Ida ? #linkinbio #kalverstraat #fashion #bloggers #matrix #amsterdam

Een bericht gedeeld door Kalverstraat (@kalverstraat) op

Share

Deel dit bericht op Facebook Deel dit bericht op Twitter Deel dit bericht op Pinterest

Gerelateerde berichten

// Kalverstraat Selection

DESIGNER BAG LOVERS ...

Designer bag lovers opgelet! Étoile luxury Vintage is jarig! En dat gaan ze vieren! Hoe ze dat doen? ...

// Kalverstraat Selection

Op zoek naar een Vin...

Alle tassenliefhebbers opgelet! Ik heb goed nieuws! De herfst is begonnen en dat betekent: Een nieuwe ...

// Kalverstraat Selection

Vicotoria’s Se...

Zo, heb ik even een leuk bericht voor de rijke fashionista’s onder ons! Victoria’s Secret heeft deze ...