Volg de Kalverstraat op Facebook Volg de Kalverstraat op Instagram

// Kalverstraat Selection // News & Offers

Puma by Rihanna

13 april 2017

Ben jij, net als ons, ook helemaal gek van de nieuwe PUMA by Rihanna Fenty Collectie? En kan jij ook niet wachten om de items met die gave bows in je bezit te hebben? In dat geval hebben wij goed nieuws! Lees gauw verder!

Puma by Rihanna

Rihanna’s eerste collectie voor PUMA, the Creeper collection, is inmiddels alweer een jaar geleden gelanceerd. En niet zonder succes: haar funky platform sneakers waren in no time overal uitverkocht. Dat PUMA blij was met de superster was duidelijk. De samenwerking is dan ook verlengd en Rihanna mocht nogmaals in haar rol als Creative Director voor PUMA kruipen. En wederom niet zonder succes als je het ons vraagt!

Haar nieuwe collectie, de PUMA by Rihanna Fenty Collection, is sexy, krachtig, espressief en luxueus. Ze mixt sportief met de romantiek en grandeur van de 18e eeuw in Frankrijk. De items zijn heruitgevonden, aangedikt en verwerkt met luxe stoffen en onverwachte afwerkingen. Kan jij ook niet wachten om de items in je bezit te hebben? Dan hebben wij goed nieuws voor je!

De exclusieve designs, ontworpen door Rihanna, zijn vanaf vandaag verkrijgbaar bij de PUMA store op de Heiligeweg (officieel Singel 429-435, maar hé wij zijn niet zo moeilijk) 😉 

De ontwerpen zijn maar voor een korte periode verkrijgbaar, dus haast je gauw naar de PUMA winkel om een van de exclusieve items te scoren! Op de hoek van de Heiligeweg dus, geopend vanaf 10.00 uur. Zien we je daar?

PUMA by Rihanna Fenty Collection  PUMA by Rihanna  

Share

Deel dit bericht op Facebook Deel dit bericht op Twitter Deel dit bericht op Pinterest

Gerelateerde berichten

// News & Offers

Fila X Disney

Disney, wie is er niet groot mee geworden?! Nog steeds zet ik het liefst op een druilerige, saaie zondagmiddag ...

// News & Offers

National Glamour Day

Hoera!! National Glamour Day komt er weer aan! Zet 6 april maar in je agenda; op deze dag krijg jij, ...