Volg de Kalverstraat op Facebook Volg de Kalverstraat op Instagram

// Kalverstraat Selection

De ‘dad shoes’ gaan mee naar 2018!

15 januari 2018

Een nieuwe dag betekent een nieuwe outfit, toch? Maar, omdat we nog steeds aan het begin van 2018 zitten, vind ik het leuk om een nieuwe trend van 2018 ook nog mee te nemen in deze outfit. Deze keer gaat het over schoenen! Alweer? A girl can never have enough shoes, right?

De ‘dad shoes’ gaan mee naar 2018!

Misschien ben je al lang op de hoogte van deze trend of misschien heb je het geen idee waar ik het over heb …. Een schoenentrend die in 2018 mee naar alle festivals gaat: the dad shoes.

De naam is te begrijpen natuurlijk, maar nu snap ik wat je denkt: waarom zou je de schoenen van je vader dragen? Nou, dat zal ik je vertellen. Deze schoenen zijn ontzettend stoer en stylish!

Natuurlijk zijn het niet letterlijk de schoenen van je vader. Ik heb het nu over een look-a-like. Ik ben persoonlijk groot fan. Ik houd van een outfit met stoere sneakers. Daarom ben ik (again) de Kalverstraat ingegaan en heb ik de leukste dad shoes voor jou uitgekozen! Ben je benieuwd? Hier mijn favorieten:

 

 

 

 

 

 

Heel leuk die sneakers, maar hoe combineer je deze schoenen nou het beste? Het leuke hieraan: het maakt helemaal niet uit! Wil jij je sneakers dragen met een totale stoere outfit of ga jij ze dragen met een jurkje of rokje? Allebei super leuk!

Ben jij fan van de dad sneakers?

Let me know!

 

X Ida

Share

Deel dit bericht op Facebook Deel dit bericht op Twitter Deel dit bericht op Pinterest

Gerelateerde berichten

// Kalverstraat Selection

Vicotoria’s Se...

Zo, heb ik even een leuk bericht voor de rijke fashionista’s onder ons! Victoria’s Secret heeft deze ...

// Kalverstraat Selection

Moschino X H&M

Whoop whoop! Nog een paar dagen en dan is het eindelijk zo ver! Op 8 november kunnen jullie in de rij ...

// Kalverstraat Selection

‘Personalise y...

Kennen jullie Dogo al?? Misschien heb je deze winkel al eens gespot, maar ik wil hem toch graag nog even ...