Volg de Kalverstraat op Facebook Volg de Kalverstraat op Instagram

// Kalverstraat Selection

Sneakers of the month!

6 november 2017

Hoeveel coole sneakers bestaan er wel niet… Elke maand een nieuwe schoen gebeurt bij mij vrij snel… Niet helemaal de bedoeling eigenlijk. Oeps!

De ene keer kies ik voor een enkellaars met torenhoge hak, de andere keer kies ik voor een suède schoen met een chique uitstraling. Maar, dan mag ik misschien wel een stuk of 50 schoenen hebben, toch kies ik het vaakst voor stoer en comfortabel!

Sneakers of the month!

Als ik het heb over stoer en comfortabel dan heb ik het natuurlijk over sneakers! Ik kan er denk niet genoeg hebben, ze zijn altijd makkelijk en heb je gewoon nodig in je schoenenkast! Het is daarom altijd een goede tijd om een nieuw paar te kopen te doen, maar welke? Zoveel keuzes en allemaal zo leuk! Ik laat jullie mijn favorieten zien! Helpen jullie mij kiezen?

Witte sneakers:

Ongeveer een keer in twee jaar doe ik een nieuwe aankoop van witte sneakers. Deze heb ik gewoon altijd nodig. De Original van Adidas vind ik nog steeds geweldig.

Lichtroze:

De sneakers die ik dit seizoen super veel zie, zijn de lichtroze! Ik heb een grote crush op de lichtroze kleur die je overal ziet. De kleur in combinatie met heerlijke Nikes is geweldig!

Eye-catching:

Opvallende sneakers. Ik vind ze altijd supercool staan bij andere, maar zelf durf ik ze niet altijd te dragen. Gelukkig zie je dit seizoen veel opvallende kleuren. De kleur rood wordt het meest gezien, maar daarnaast is knalgeel ook erg populair. Wat voor kleuren hebben ze allemaal?

Bershka sneakers

Zara Sneakers

Welke vind jij het leukst? Ga je voor safe of voor eye-catching?

Let me know!

X Ida

Share

Deel dit bericht op Facebook Deel dit bericht op Twitter Deel dit bericht op Pinterest

Gerelateerde berichten

// Kalverstraat Selection

Vicotoria’s Se...

Zo, heb ik even een leuk bericht voor de rijke fashionista’s onder ons! Victoria’s Secret heeft deze ...

// Kalverstraat Selection

Moschino X H&M

Whoop whoop! Nog een paar dagen en dan is het eindelijk zo ver! Op 8 november kunnen jullie in de rij ...

// Kalverstraat Selection

‘Personalise y...

Kennen jullie Dogo al?? Misschien heb je deze winkel al eens gespot, maar ik wil hem toch graag nog even ...