Volg de Kalverstraat op Facebook Volg de Kalverstraat op Instagram

// Kalverstraat Selection

Spijkerbroekentrends en tips!

11 oktober 2017

Vind jij het soms ook lastig een leuke of fijne broek uit te zoeken? Wij herkennen dit probleem en hebben het voor je uitgezocht. Lees verder voor onze tips!

Spijkerbroekentrends en tips!

We herkennen het wel bijna allemaal. De perfecte jeans is soms niet te vinden. De strakke skinny jeans die je vormen mooi laat uit komen, zakt vaak toch nog af, is net niet skinny genoeg of wordt lelijk na een paar keer dragen. De ene broek krijgen we niet over ons kont en de andere is veel te groot, en dat in dezelfde maat! En natuurlijk moeten de skinny’s wel mooi je vormen laten zien!

De broekentrends gaan tegenwoordig heen en weer. Spijkerbroeken worden gecustumized en worden veel anders gedragen dan back in the days.

Wat zijn nou de perfecte opties hiervoor? Welke broeken zijn fashionable en welke zitten het mooist? Wij zoeken het voor je uit!

De perfecte skinny jeans voor mooie vormen:

De eisen van een skinny jeans zijn dat ze mooi strak zitten, lekker zitten en er ook mooi uitzien. Er zijn verschillende skinny jeans die je vormen mooi uit laten komen omdat ze van een rekbare stof zijn gemaakt.

De rekbare stoffen zorgen ervoor dat je benen niet worden afgekneld maar hij de lijnen van je figuur volgt en mooi laat uitkomen. Perfect! Toch?

De Berskha komt met een skinny jeans die een rekbare stof heeft en een push-up effect heeft. Hierdoor komen je billen mooier uit in de broek. Hoe fijn!

Flowerprints:

 Spijkerbroeken met bloemenprintjes, we like! De broeken zijn overal te zien maar de Zara heeft de mooiste. De prints zijn veel te zien in lichte kleuren zoals roze en blauw. Fleur je outfit op met een vrolijke jeans.

Loosefitted, mom jeans and boyfriend jeans:

De los vallende broeken zien we al een tijdje overal en nergens. Ze worden laten zien met of zonder gaten, super loose fit of een beetje, je hebt van alles. De broeken zijn makkelijk te dragen met een strakkere top voor nog een vrouwelijke look. Ook worden ze veel gedragen met enkellaars met hak! Show that feminity!

Hier wat broeken met de mooiste loose fit.

Broeken heb je tegenwoordig in alle vormen, maten en kleuren. Geen standaard skinny jeans meer die elke dag gedragen worden. Yay!

 

 

Share

Deel dit bericht op Facebook Deel dit bericht op Twitter Deel dit bericht op Pinterest

Gerelateerde berichten

// Kalverstraat Selection

Vicotoria’s Se...

Zo, heb ik even een leuk bericht voor de rijke fashionista’s onder ons! Victoria’s Secret heeft deze ...

// Kalverstraat Selection

Moschino X H&M

Whoop whoop! Nog een paar dagen en dan is het eindelijk zo ver! Op 8 november kunnen jullie in de rij ...

// Kalverstraat Selection

‘Personalise y...

Kennen jullie Dogo al?? Misschien heb je deze winkel al eens gespot, maar ik wil hem toch graag nog even ...