// Kalverstraat Selection

Van Wonderen Stroopwafels!

27 december 2017

Wanneer ik door de Kalverstraat heen loop word ik van alle kanten verleid. Als het een keer niet gaat om nieuwe outfits scoren of schoenen bekijken, dan is het wel eten. Ook ik ben een ontzettende snoepkont, en gelukkig is er heel wat te snoepen in de Kalverstraat!

Van Wonderen Stroopwafels!

Een van mijn favoriete snoepwinkeltjes zit er nog maar vrij kort. Ik heb het nu natuurlijk over: Van Wonderen Stroopwafels!

Gelukkig ben ik lekker Nederlands en houd ik net als ieder ander erg van stroopwafels. In Van Wonderen Stroopwafels worden de wafels dan ook vers gemaakt en versierd met mooie en lekkere toppings. Yummie!

De winkel zit inmiddels 5 maanden in de Kalverstraat en loopt met groot succes. Dit is de eerst winkel van Van Wonderen stroopwafels en ze zijn natuurlijk van plan om in Nederland groot te gaan uitbreiden.

Naast verse stroopwafels verkopen ze ook lekkere koffie en leuke (kerst)cadeautjes van wafels! Lekker voor onder én in de boom.

Ga jij binnenkort een kijkje nemen bij Van Wonderen Stroopwafels voor een shopping pauze?

Ik heb in ieder geval nu al zin om een stroopwafel tussenstop te maken!

Houd jij een beetje van stroopwafels?

X Ida

Share

Deel dit bericht op Facebook Deel dit bericht op Twitter Deel dit bericht op Pinterest

Gerelateerde berichten

// Kalverstraat Selection

Op zoek naar een Vin...

Alle tassenliefhebbers opgelet! Ik heb goed nieuws! De herfst is begonnen en dat betekent: Een nieuwe ...

// Kalverstraat Selection

Vicotoria’s Se...

Zo, heb ik even een leuk bericht voor de rijke fashionista’s onder ons! Victoria’s Secret heeft deze ...

// Kalverstraat Selection

Moschino X H&M

Whoop whoop! Nog een paar dagen en dan is het eindelijk zo ver! Op 8 november kunnen jullie in de rij ...