// Kalverstraat Selection

Vicotoria’s Secret Fantasy Bra 2018

8 november 2018

Zo, heb ik even een leuk bericht voor de rijke fashionista’s onder ons! Victoria’s Secret heeft deze week de Fantasy Bra 2018 bekend gemaakt. En ik kan niet anders zeggen; hij is waan-zin-nig mooi; en een klein beetje duur.

Vicotoria’s Secret Fantasy Bra 2018

Voor 1 miljoen dollar ben jij de trotse eigenaresse van deze Fantasy Bra. Hij is een beetje aan de prijs, maar er zitten dan ook 930 werkuren in en je krijgt er ook nog eens 2100 Swarovski steentjes bij.

De Fantasy Bra is dit jaar gemaakt door Atelier Swarovski en kost 1 miljoen dollar (omgerekend is dat € 875.641). Dit jaar is het Zweedse model Elsa Hosk de gelukkige om hem te dragen tijdens de jaarlijkse Victoria Secret show. De lingerieshow vindt vandaag in New York plaats en wordt live uitgezonden op de Amerikaanse televisie via ABC. Wij moeten helaas nog even wachten tot 2 december om hem hier in Nederland te kunnen bekijken.

Dit jaar kunnen we wederom ‘onze’ Victoria’s Secret Angel Romee Strijd met haar vleugels op de catwalk bewonderen. Daarnaast debuteren nog twee andere Nederlandse modellen op de catwalk: Yasmin Wijnaldum en Myrthe Bolt. Hoe gaaf is dat! En hoe jaloers kun je zijn 🙂 Ze zien er vast prachtig uit.

Heb jij helaas geen €875.641 verstopt onder je matras liggen, no worries; in de Kalverstraat zijn genoeg mooie exemplaren te vinden bij onder andere Hunkemöller en Triumph. Daar hebben ze sexy, stoere en sportieve BH’s die een stuk minder pijn doen in je portemonnee. En, laten we eerlijk zijn; ze zullen stukken lekkerder zitten dan die 2100 Swarovski steentjes.. 🙂

Liefs, Ida

Share

Deel dit bericht op Facebook Deel dit bericht op Twitter Deel dit bericht op Pinterest

Gerelateerde berichten

// Kalverstraat Selection

It’s all about...

Yeesss er is weer een nieuwe winkel in de Kalverstraat. Deze keer is het een pop up store. En wat is ...

// Kalverstraat Selection

Kleding wishlist

Heb jij ooit wel eens een wishlist gemaakt voor bijvoorbeeld kleding of make-up? Voor nieuwe seizoenen ...

// Kalverstraat Selection

Beauty in de Kalvers...

Beauty stores in de Kalverstraat waar jij jouw make-up kan halen! Lees hier verder welke winkels je hiermee ...