// Kalverstraat Selection

Welkom wintersale!

28 december 2017

Inmiddels is 2017 nu echt bijna voorbij. Vinden jullie dat dit jaar ook zo snel is gegaan? Ik in ieder geval wel! Een jaar vol met verschillende blogs, nieuwe trends, leuke video’s en heel veel Kalverstraat shops…

Welkom wintersale!

Maar omdat het nieuwe jaar begint komen er ook nieuwe trends en collecties tevoorschijn. Dat betekend WINTERSALE! Om het je het shoppen wat makkelijker te maken tijdens de sale, deel ik hier mijn tips voor jullie.

De drukte:

De drukte is vanaf vandaag begonnen. Ja, geloof het of niet maar de Kalverstraat is drukker ná kerst dan vóór kerst. Vanaf nu gaat namelijk de grote wintersale beginnen. Heel leuk en aardig dat alles nu te shoppen is met korting hoor. Maar, het wordt veel te druk in de mooie Kalverstraat.

Wat ik hieraan doe? Ga nog tijdens je vakantie naar de stad en vermijd het weekend. Niet iedereen heeft namelijk een vakantie en de winkels zijn ook op een maandag ochtend open! Sale shoppen in wat meer rust is key. 

Korting, korting en nog meer korting. I like it! Maar waar hebben ze nou de beste aanbiedingen in de Kalverstraat? Lush, The Sting en Costes zijn mijn favoriete winkels om de sale te checken!

De Kalverstraat moet je zeker checken in de drukke sale dagen. Zorg ervoor dat je vroeg in de stad bent en geniet van een dagje sale shoppen.

Veel plezier.

 

X Ida

 

 

Share

Deel dit bericht op Facebook Deel dit bericht op Twitter Deel dit bericht op Pinterest

Gerelateerde berichten

// Kalverstraat Selection

It’s all about...

Yeesss er is weer een nieuwe winkel in de Kalverstraat. Deze keer is het een pop up store. En wat is ...

// Kalverstraat Selection

Kleding wishlist

Heb jij ooit wel eens een wishlist gemaakt voor bijvoorbeeld kleding of make-up? Voor nieuwe seizoenen ...

// Kalverstraat Selection

Beauty in de Kalvers...

Beauty stores in de Kalverstraat waar jij jouw make-up kan halen! Lees hier verder welke winkels je hiermee ...