// Kalverstraat Selection

What to wear tijdens het reizen?

22 augustus 2017

Soms zie je van die jaloersmakende chicks op het vliegveld lopen die er na een paar uur durende vlucht nog steeds uitzien alsof ze naar een feestje gaan. Ik kan er altijd vol verwondering naar kijken. Hoe doen ze dat toch? En, nog belangrijker, hoe kan ik ervoor zorgen dat ik er zo uitzie na m'n vlucht? De key zit hem dus in de juiste styling. Wij hebben een aantal fijne basics voor je op een rijtje gezet.

What to wear tijdens het reizen?

Reis je veel met het vliegtuig, dan weet je dat comfortabele kleding belangrijk is. Je wil je comfortabel in je stoel kunnen nestelen, maar je wil ook nog een beetje fashionable voor de dag komen. Daarnaast is het in het vliegtuig ook nog eens vaak best koud, terwijl het op de plaats van bestemming (vaak) niet uit te houden is van de hitte. Dus, wat moet je aaan?

Wat betreft het verschil tussen koud en warm is een baggy boyfriend de ideale broek. In het vliegtuig lekker warm en op de plaats van bestemming is hij gemakkelijk ‘koeler’ te maken door de broekspijpen op te knopen. Simpele top erbij en fijne sneakers of espadrilles and you’re good to go!

Hetzelfde geldt voor een fijne legging. Wat kan er misgaan als je die combineert een gaaf shirt, blouse of fijn sweatshirt? Lekker basic, maar helemaal prima als je het ons vraagt. Je combineert hem simpel met een cap, tegen een eventueel bad hair moment na het vliegen.

Wij hebben een aantal fijne basics voor je op een rijtje gezet. Je shopt de items hieronder door op de foto’s te klikken.

                        

 

Share

Deel dit bericht op Facebook Deel dit bericht op Twitter Deel dit bericht op Pinterest

Gerelateerde berichten

// Kalverstraat Selection

Beauty in de Kalvers...

Beauty stores in de Kalverstraat waar jij jouw make-up kan halen! Lees hier verder welke winkels je hiermee ...

// Kalverstraat Selection

DESIGNER BAG LOVERS ...

Designer bag lovers opgelet! Étoile luxury Vintage is jarig! En dat gaan ze vieren! Hoe ze dat doen? ...

// Kalverstraat Selection

Op zoek naar een Vin...

Alle tassenliefhebbers opgelet! Ik heb goed nieuws! De herfst is begonnen en dat betekent: Een nieuwe ...