// Kalverstraat Selection

What’s in my bag: Januari editie!

26 januari 2018

What's in my bag? Goeie vraag! Wat heb je nodig in je tas om de laatste koude maanden te overleven? Ik heb een selectie gedaan met mijn favoriete spullen in mijn tas!

What’s in my bag: Januari editie!

Ik begin met de tas zelf, niet onbelangrijk natuurlijk. Ik heb een te gekke zwarte hobobag bij de H&M gevonden waar veel spullen in passen. Kan ik goed gebruiken! ; )

Hoe schattig is deze portemonnee? <3 Hier wil ik mijn bankpas wel indoen, dan raak ik hem niet kwijt als ik aan het shoppen ben in de Kalverstraat! Heerlijk zacht en verkrijgbaar in twee verschillende kleuren bij de Monki.

Ben je net als ik soms (altijd) een beetje vergeetachtig? Dan is deze agenda van Stradivarius iets voor jou! Ik heb hem altijd bij me om afspraken in op te schrijven, maar dan moet ik niet mijn pen vergeten. Oeps!

Wie wil er nou niet lekker ruiken, of heb je een spontane date? Dit helpt! Een heerlijke grapefruit bodymist van The Body Shop. Kun je je snel even opfrissen onderweg!

“I need a phone with 500% battery life” Herkenbaar? Helaas is de technologie nog niet zo ver, maar een powerbank is wel de perfecte oplossing voor mijn probleem.

Phoe wat een weer hebben we in Nederland! Maar ik heb daarom een te gekke avocado paraplu in mijn tas met bijpassende waterfles. Zien ze er niet schattig uit samen? Liefde naar Monki voor deze te gekke avocado collectie! <3

Rawr! Pas op voor deze oortjes want ze zijn beestachtig leuk! ; )

Wat is jouw favoriete item in je tas? Laat het mij weten!

X Ida

 

Share

Deel dit bericht op Facebook Deel dit bericht op Twitter Deel dit bericht op Pinterest

Gerelateerde berichten

// Kalverstraat Selection

It’s all about...

Yeesss er is weer een nieuwe winkel in de Kalverstraat. Deze keer is het een pop up store. En wat is ...

// Kalverstraat Selection

Kleding wishlist

Heb jij ooit wel eens een wishlist gemaakt voor bijvoorbeeld kleding of make-up? Voor nieuwe seizoenen ...

// Kalverstraat Selection

Beauty in de Kalvers...

Beauty stores in de Kalverstraat waar jij jouw make-up kan halen! Lees hier verder welke winkels je hiermee ...