// Kalverstraat Selection

What’s in my bag: maart editie

24 maart 2018

What's in my bag? Goeie vraag! Wat heb je nodig in je tas om de laatste koude weken te overleven? Ik heb een selectie gedaan met mijn favoriete spullen in mijn tas!

What’s in my bag: maart editie

Omdat ik het niet altijd fijn vind om te veel spullen met me mee te dragen heb ik vandaag een kleine tas van & Other Stories bij me. Deze is voor mij het perfecte formaat waar net alles in past wat ik nodig hebt maar er ook voor zorgt dat ik niet te veel met me mee sjouw.

Leather bag

MAC Fix+ is zo’n product dat ik al jaren gebruik omdat ik het zo fijn vind om mij gedurende dag even op te frissen en om mijn make-up weer dat extra glowy laagje te geven. Purol is echt mijn favo lipbalsem ever!

Ik kan geen genoeg krijgen van concealer, dit is het enige make-up product dat ik echt altijd bij me heb. Deze van Bobbi Brown heb ik kortgeleden ontdekt en ik ben fan. Hij dekt prachtig en gaat niet tussen de lijntjes zitten. Score! Ook vind ik het heerlijk om af en toe een beetje parfum om te spuiten. Toen ik dit luchtje van een vriendinnetje rook, vond ik hem zo lekker dat ik heb ook wilden hebben. Plus punt, hij is maar 7,99 en past vanwege zijn formaat in vrijwel iedere tas!

Bobbi Brown concealerHunkemöller mini roller

Deze zonnebril van Urban Outfitters deed mij heel erg denken aan de ene van Dior. Ik kon hem dus niet laten liggen. Ook is het belangrijk om je ogen te beschermen tegen Uv-straling.

Urban Outfitters zonnebril

Omdat ik er vandaag voor heb gekozen om een kleine tas mee te nemen is het natuurlijk niet handig om een mega portemonnee te gebruiken. Dus heb ik dit schattige portemonneetje van Mango bij me. Hier passen precies al mijn pasjes in die ik nodig heb.

Mango cardholer

Welk product mag er in jouw tas echt niet ontbreken? Laat het me weten via insta.

 

Liefs, Ida

 

 

Share

Deel dit bericht op Facebook Deel dit bericht op Twitter Deel dit bericht op Pinterest

Gerelateerde berichten

// Kalverstraat Selection

It’s all about...

Yeesss er is weer een nieuwe winkel in de Kalverstraat. Deze keer is het een pop up store. En wat is ...

// Kalverstraat Selection

Kleding wishlist

Heb jij ooit wel eens een wishlist gemaakt voor bijvoorbeeld kleding of make-up? Voor nieuwe seizoenen ...

// Kalverstraat Selection

Beauty in de Kalvers...

Beauty stores in de Kalverstraat waar jij jouw make-up kan halen! Lees hier verder welke winkels je hiermee ...