// News & Offers

Vandaag opent het nieuwste H&M-merk Arket in Amsterdam

2 maart 2018

Het zal je vast niet zijn ontgaan maar vandaag om 12:00 opent de zesde conceptwinkel van Arket vlakbij de Kalverstraat. Hoogste tijd dat ik een kijkje ging nemen in deze te gekke nieuwe aanwinst voor de stad.

Vandaag opent het nieuwste H&M-merk Arket in Amsterdam

De winkel dat zich aan het Koningsplein bevindt is een plek waar je lekker kunt shoppen en ook nog eens een heerlijke kop koffie kunt drinken. Het doel van Artket is om de consument alles te kunnen bieden wat ze nodig hebben. Naast hun eigen ontwerpen en spullen vind je hier ook 50(!) andere merken zoals Adidas, Nike, R.M. Williams, Ace & Tate, Teva en Nividas.

Een leuke toevoeging aan de Amsterdamse Arket vestiging is het café. Daar is het Nederlandse tintje in het Nordic Kitchen menu doorgevoerd. “Hier worden, waar het kan, lokale producten gebruikt. Zo zit in één van de gerechten geitenkaas van een producent net buiten Amsterdam” vertelt Lars Axelsson, managing director van het merk.

De typische stijl van Arket, heel ruimtelijk en georganiseerd, past perfect bij het mooie pand aan het Koningplein, dat eerder boekhandel Scheltema was. Ik kom er helemaal tot rust! Op de begane grond zijn de home collectie, herenmode en het café te vinden. De eerste verdieping is nog meer mannenmode en vind je ook de kinderafdeling. Op de tweede en derde verdieping is de damescollectie te vinden.

Het prijsniveau van Arket ligt wel ietsje hoger dan  ‘zusje’ H&M met een kasjmier trui voor 130 euro, een katoenen jurk voor 89 euro, jeans tussen de 59 en 79 euro en een merino wollen trui voor 59 euro.

Toch vind ik het een erg fijne winkel en een aanwinst voor alle Kalverstraat shopaholics 😉 Dit zijn mijn drie favoriete items:

   

Klik op de foto om ‘m te bestellen!

XO Ida

Share

Deel dit bericht op Facebook Deel dit bericht op Twitter Deel dit bericht op Pinterest

Gerelateerde berichten

// News & Offers

Ben jij al Amsterdam...

Winkel in, winkel uit. Het lijkt erop dat er NIKS leuks hangt in de winkels wanneer je het nodig hebt. ...

// News & Offers

Amsterdam Dance Even...

Het festivalseizoen is afgelopen. De zomerjurkjes en korte broeken kunnen helaas de kast weer in. MAAR.. ...

// News & Offers

National Glamour Day...

JAAAAA! National Glamour day staat weer op de stoep en daar worden wij natuurlijk heel erg blij van! ...