Volg de Kalverstraat op Facebook Volg de Kalverstraat op Instagram

// News & Offers

Birkenstocks zijn terug!

3 juli 2017

Dat de nineties terug zijn kan je niet zijn ontgaan. Maar wat we toch niet hadden verwacht is toch gebeurd.. De Birkenstock is weer helemaal terug. Het Duitse schoenmerk gaf voor het eerst in 243 jaar een modeshow. En ja, als je iets doet moet je het goed doen, de show werd gehouden in de immer chique Jardins des Tuileries in Parijs.

Birkenstocks zijn terug!

Bij Birkenstock denkt iedereen toch al gauw aan de niet classy sandaal waarin iedereen zich destijds aan heeft gewaagd omdat ze zo comfortabel zijn. Maar aan dat imago werkt Birkenstock al enkel jaren.

Sinds enkele jaren staan Birkenstocks niet enkel op het verlanglijstje van oma’s en mama’s, maar ook van fashionista’s. Om dat kracht bij te zetten, organiseerde het tijdens de modeweek in Parijs een modeshow. De show werd gehouden in de Jardin de Tuileries en er werden maar liefst 115 verschillende stijlen van sandalen gepresenteerd. Tevens werd de samenwerking met de toonaangevende concept store Colette gelanceerd.

Volgens CEO Olivier Reichert is een modeshow iets wat prima bij Birkenstock past: “We zitten al zoveel jaar in de mode-industrie! Vraag het eens rond en je zult horen dat elke topfotograaf en stylist Birkenstock draagt. We proberen niet een competitie aan te gaan met grote modehuizen. Een plek creëren waar mensen kunnen komen om even te ontspannen is wat we willen. We hoeven niet meer fashion worden, we zijn tevreden met wie we nu zijn.”

Dat belooft een hoop goeds. Ben jij ook zo blij dat deze ultra comfortabele sandaal weer terug is en kun je niet wachten om ze aan je garderobe toe te voegen? Klik dan hier om ze te shoppen.

Share

Deel dit bericht op Facebook Deel dit bericht op Twitter Deel dit bericht op Pinterest

Gerelateerde berichten

// News & Offers

New: Collectie H...

H&M heeft weer een nieuwe collectie, hun kleurpallet is dan ook erg duidelijk! Crème- en karamel kleuren ...

// News & Offers

Deze winkel komt in ...

Vorige week schreef ik het hartbrekende nieuws dat Forever 21 ging sluiten in de Kalverstraat. Binnen ...

// News & Offers

People Picture: Phil...

Hoe leuk is die jas van Phil! Ik ben er verliefd op, en op haar hele look. Deze week verdient Phil Berger ...