// News & Offers

Christmas decorations!

21 december 2017

Wanneer ik door het centrum van Amsterdam loop rond deze tijd geniet ik van alles om mij heen: de lichtjes, de mensen, de kerstsfeer en ga zo maar door. Kerst is een van mijn favoriete tijden van het jaar. Ik ben groot fan!

Christmas decorations!

Inmiddels is de hele Kalverstraat en het centrum daaromheen prachtig versierd met kerstverlichting en versiering. Ontzettend mooi en gezellig, ik ben er helemaal weg van. Daarom vind ik het net zo belangrijk om mijn eigen huisje ook zelf zo te versieren.

Maar hoe doe ik dit nou het beste? Eerlijk gezegd ben ik niet zo fan van saaie kerstballen in dezelfde kleur. Nee, ik wil mijn huis wel een beetje mooi en chic houden. Maar hoe?

Gelukkig zitten er in de Kalverstraat genoeg leuke winkels die allemaal meedoen met mooie en uitgebreide kerstdecoraties! Hier ga ik wat mooie kerstdecoraties van uitzoeken en jullie mijn favorieten items laten zien.

Geloof het of niet, maar ik ben ontzettend fan van winkels als de Hema en de Blokker. Gek genoeg verbazen ze me elke keer weer met hun grappige en leuke producte. Super origineel.

Helemaal achterin de Kalverstraat zit er een grote Hema verstopt in de Kalverpassage en de Blokker zit er precies middenin.

 

Gelukkig zit er in de Kalverstraat ook een grote H&M met een prachtige Home afdeling. Wil je wat meer uitbreiden met kerst en houd je van kleine maar super mooie dingen? Neem hier eens een kijkje.

 

 

 

 

 

Is jouw huisje al helemaal in de kerstsfeer? Die van mij in ieder geval wel vanaf volgende week!

I hope you liked it!

 

X Ida

 

 

Share

Deel dit bericht op Facebook Deel dit bericht op Twitter Deel dit bericht op Pinterest

Gerelateerde berichten

// News & Offers

Wil jij ook goedkoop...

Wil jij in deze tijd liever niet met OV reizen maar wil je wel graag in onze straat komen shoppen? Parkeer ...

// News & Offers

Kalverstraat weer (g...

Wat was het stil in onze mooie straat! Zonder jullie is er maar weinig aan. Inmiddels openen ...

// News & Offers

Nationale Compliment...

Het is vandaag Nationale Complimentendag! Een dag welke in het leven geroepen is om je waardering uit ...