// News & Offers

Drink wijn dag! Dit zijn de perfecte wijnen voor ieder moment

16 februari 2018

Wisten jullie dat het zondag 18 februari ‘National Drink Wine Day’ is? Nou ja, in Amerika dan. In Nederland bestaat zo’n dag eigenlijk nog niet, maar dat betekent niet dat wij dit niet mogen vieren in Nederland. Lijk mij namelijk best leuk!

Drink wijn dag! Dit zijn de perfecte wijnen voor ieder moment

Het is bewezen dat af en toe een wijntje goed is voor je hersenen, alcohol zorgt ervoor dat afvalstoffen makkelijk weg gehaald worden uit je hersenen. Dit laat ik me geen twee keer zeggen, daarom ga ik zondag lekker een wijntje drinken!

Ik help je een handje met de benodigdheden om deze dag te vieren. Of je nou een avondje voor jezelf hebt of met vrienden en familie, snel voor dat het weekend begint naar de supermarkt dus.

Ladies Night
Franse kaas, toastjes en een heerlijke wijn klinken voor mij echt als muziek in de oren. Samen met mijn vriendinnen kletsen, een leuke romcom film en natuurlijk lachen. Dit heb jij nodig voor de perfecte ladies night in!

Dinner with friends and family
Wat past het er nou beter bij elkaar dan een rode wijn en rood vlees?
Een rode wijn drink ik het liefst samen met mijn familie en vrienden, mét natuurlijk lekker eten. Bij rode wijn past natuurlijk van alles, maar wat er sowieso bij past is een goed stukje vlees. Wat dacht je van een lekkere biefstuk of lamskotelet. Mmmm! Dit zijn de key ingrediënten voor een gezellige maaltijd:

 

Party with champagne
Feest en bubbels! Ik ben niet vies van een goed feestje en daarom vind ik dat hier het best Champagne (of in dit geval Cava) bij past. Dus ontkurk de champagne en laten we er een goed feestje van maken.

Even een avondje rust..
En gelijk heb je! Pak er heerlijke zoete wijn bij, je favoriete playlist en een heerlijke Bath Bomb van de Lush. Zo kom je heerlijk tot rust! Smeer je daarna in met een heerlijke lotion van Yves Rocher en jij bent klaar voor maandag!

Wat vind jij de lekkerste wijn? En op welk moment drink je die dan het liefst? Laat het me weten via Instagram. Cheers!

X Ida

Share

Deel dit bericht op Facebook Deel dit bericht op Twitter Deel dit bericht op Pinterest

Gerelateerde berichten

// News & Offers

Wil jij ook goedkoop...

Wil jij in deze tijd liever niet met OV reizen maar wil je wel graag in onze straat komen shoppen? Parkeer ...

// News & Offers

Kalverstraat weer (g...

Wat was het stil in onze mooie straat! Zonder jullie is er maar weinig aan. Inmiddels openen ...

// News & Offers

Nationale Compliment...

Het is vandaag Nationale Complimentendag! Een dag welke in het leven geroepen is om je waardering uit ...