Volg de Kalverstraat op Facebook Volg de Kalverstraat op Instagram

// News & Offers

vanHaren x Ellie Goulding star collectie

14 maart 2017

De Britse zangeres Ellie Goulding is één van de weinige sterren die zowel haar eigen liedjes componeert en daarnaast ook nog instrumenten zoals gitaar, drums en keyboard perfect beheerst.

vanHaren x Ellie Goulding star collectie

Nu blijkt dat Ellie Goulding niet alleen goed is in het maken van muziek, maar blijkt ze ook nog eens een flinke dosis creativiteit op schoenen gebied te bezitten. De zangeres heeft namelijk de handen ineen geslagen met vanHaren en heeft haar eigen schoenenlijn ontworpen.

En wanneer Ellie iets doet, dan doet ze het goed. Ze laat met deze uitgebreide schoenencollectie zien over een uitgesproken stijl te bezitten. “Voor mij symboliseren schoenen de mood die je op dat moment hebt. Het lanceren van mijn eigen collectie, geeft mij de mogelijkheid om mijn stijl te laten zien. Mijn collectie bestaat uit schoenen voor elke gelegenheid – ik kan namelijk echt niet kiezen tussen flatjes of hakken – ik wissel ze constant af”, vertelt Ellie over haar collectie.

De zangeres heeft dan ook een collectie ontworpen, waar iedere vrouw haar hart bij kan ophalen.De collectie bestaat uit sneakers, sandaaltjes, hoge hakken, wedges en espadrilles en bestaat uit pittige kleuren, extravagante strepen, unieke bewerkingen en rock-star studs. De zomer kan niet vroeg genoeg beginnen. 🙂

De Ellie Star Collection is vanaf deze week te koop bij vanHaren. Of klik hier om naar de hele collectie te gaan.

vanHaren

Behind de scenes van de campagne shoot van de Star collectie

 

 

 

Share

Deel dit bericht op Facebook Deel dit bericht op Twitter Deel dit bericht op Pinterest

Gerelateerde berichten

// News & Offers

Fila X Disney

Disney, wie is er niet groot mee geworden?! Nog steeds zet ik het liefst op een druilerige, saaie zondagmiddag ...

// News & Offers

National Glamour Day

Hoera!! National Glamour Day komt er weer aan! Zet 6 april maar in je agenda; op deze dag krijg jij, ...