// News & Offers

Étoile Luxury Vintage

12 mei 2019

Het werd wel weer eens hoog tijd voor een leuk interview! En dit keer interview ik Brechtje van Étoile Luxury Vintage.

Étoile Luxury Vintage

Wat leuk dat ik jou mag interviewen! Zou je heel kort iets over jezelf en je werkzaamheden voor Étoile Luxury Vintage kunnen vertellen?
Hi, ik ben Brechtje en ik ben de sales & marketing manager van Étoile en zorg voor alle marketing en online sales. Ik ben pas vier maanden werkzaam bij Étoile, maar het is een hele uitdagende baan! De ene dag organiseer ik een fotoshoot, de andere dag heb ik afspraken met influencers en zet ik de nieuwste ‘vintage treasures’ online.

Wat kun je ons vertellen over Étoile Luxury Vintage? Wat voor winkel zijn jullie? Hoe lang zijn jullie gevestigd in Heiligeweg? Hoe is de winkel ontstaan?
Étoile Luxury Vintage is ontstaan tijdens een inkoopreis voor het eerste bedrijf van de eigenaren. Ze kwamen prachtige tweedehands designer tassen tegen, en zijn dit in hun edelstenen winkeltje er bij gaan verkopen. Dit liep zo goed, dat in 2013 onze eerste winkel in de 9 Straatjes is geopend. In januari 2015 is de winkel op de Heiligeweg 9 er bij gekomen. In datzelfde jaar hebben we een derde filiaal geopend en zijn we een webshop begonnen.
Onze collectie bestaat uit voornamelijk preloved tassen van o.a. Louis Vuitton, Chanel en Hermès. Maar ook verkopen we andere merken zoals Dior, Gucci en Fendi etc. Naast de tassen, verkopen we ook portemonnees, schoenen en andere accessoires. En als je een beetje geluk hebt, hebben we soms ook nog wat designer kleding hangen.

Verkopen jullie ook items van bekende Nederlanders?
Jazeker! Soms verkopen ze via ons, en ook hebben we wel is speciale sales. Zo hebben we bijvoorbeeld een keer de prachtige designertassen van Claartje Rose verkocht.

Wat zijn de toekomstplannen van Étoile Luxury Vintage?
Op het moment zijn we erg aan het groeien op Instagram. We proberen meer naamsbekendheid te genereren wereldwijd via dit platform en met onze webshop. Wel merken we dat klanten het erg fijn vinden om onze producten in het echt te komen bekijken, dus wie weet: misschien nog een winkel?

Na het lezen van dit interview kun je natuurlijk niet wachten om zo’n toffe designertas te scoren! Ga snel naar de Heiligeweg 9 voor deze super gave collectie. 

Liefs,

Ida

 

Share

Deel dit bericht op Facebook Deel dit bericht op Twitter Deel dit bericht op Pinterest

Gerelateerde berichten

// News & Offers

Wil jij ook goedkoop...

Wil jij in deze tijd liever niet met OV reizen maar wil je wel graag in onze straat komen shoppen? Parkeer ...

// News & Offers

Kalverstraat weer (g...

Wat was het stil in onze mooie straat! Zonder jullie is er maar weinig aan. Inmiddels openen ...

// News & Offers

Nationale Compliment...

Het is vandaag Nationale Complimentendag! Een dag welke in het leven geroepen is om je waardering uit ...