// News & Offers

Gio’s Liefs Mandy campagne

3 november 2017

Gio Latooy is een bekende YouTuber in Nederland en België. Afgelopen week is hij een samenwerking aangegaan met de Kindertelefoon. Dit leverde vele meningen op, maar heeft een mooi resultaat!

Gio’s Liefs Mandy campagne

Had jij de Kalverstraat tas al gespot? Ik wel. In de nieuwste serie van Gio Latooy wordt er aandacht gevraagd voor probleem kinderen. De serie bestaat uit 5 video’s en een ‘behind the scenes’ video. De serie gaat over een meisje Mandy dat is weggelopen van huis, omdat zij veel problemen thuis had. Gio wordt er van verschuldigd en spreekt met Mandy af. De situatie loopt uit de hand en op 5 november kwam de ontknoping. In de ontknoping verteld Gio dat het in scene is gezet en dat YouTubers dagelijks persoonlijke mails binnenkrijgen van kijkers.

De Kindertelefoon is er voor alle kinderen van 8 tot 18 jaar die in vertrouwen willen
praten. Je kunt om verschillende redenen bellen of chatten: omdat je verliefd bent of omdat je gepest wordt. Maar ook omdat je ruzie hebt met je moeder of omdat je sombere gevoe- lens hebt.

Een hele mooie serie, met een mooi doel! Hierbij wil ik Gio en zijn serie laten weten dat ik hier volledig achtersta. En natuurlijk heel erg leuk dat hij de Kalverstraat tas gebruikt!

Vind jij de tas ook zo leuk? Blijf onze Instagram en Facebook in de gaten houden en wie weet komt er binnenkort weer een leuke win actie!

X Ida

Share

Deel dit bericht op Facebook Deel dit bericht op Twitter Deel dit bericht op Pinterest

Gerelateerde berichten

// News & Offers

National Glamour Day...

JAAAAA! National Glamour day staat weer op de stoep en daar worden wij natuurlijk heel erg blij van! ...

// News & Offers

Nieuwe winkel: Blue ...

YAY! We hebben er weer een nieuwe winkel bij! Blue Tomato hoort vanaf nu helemaal bij de Kalverstraat. ...

// News & Offers

Art Night Scotch �...

ALLE SCOTCH & SODA LOVERS OPGELET! Morgen 7 september zal er een te gekke art night plaatsvinden in het ...