// News & Offers

Gio’s Liefs Mandy campagne

3 november 2017

Gio Latooy is een bekende YouTuber in Nederland en België. Afgelopen week is hij een samenwerking aangegaan met de Kindertelefoon. Dit leverde vele meningen op, maar heeft een mooi resultaat!

Gio’s Liefs Mandy campagne

Had jij de Kalverstraat tas al gespot? Ik wel. In de nieuwste serie van Gio Latooy wordt er aandacht gevraagd voor probleem kinderen. De serie bestaat uit 5 video’s en een ‘behind the scenes’ video. De serie gaat over een meisje Mandy dat is weggelopen van huis, omdat zij veel problemen thuis had. Gio wordt er van verschuldigd en spreekt met Mandy af. De situatie loopt uit de hand en op 5 november kwam de ontknoping. In de ontknoping verteld Gio dat het in scene is gezet en dat YouTubers dagelijks persoonlijke mails binnenkrijgen van kijkers.

De Kindertelefoon is er voor alle kinderen van 8 tot 18 jaar die in vertrouwen willen
praten. Je kunt om verschillende redenen bellen of chatten: omdat je verliefd bent of omdat je gepest wordt. Maar ook omdat je ruzie hebt met je moeder of omdat je sombere gevoe- lens hebt.

Een hele mooie serie, met een mooi doel! Hierbij wil ik Gio en zijn serie laten weten dat ik hier volledig achtersta. En natuurlijk heel erg leuk dat hij de Kalverstraat tas gebruikt!

Vind jij de tas ook zo leuk? Blijf onze Instagram en Facebook in de gaten houden en wie weet komt er binnenkort weer een leuke win actie!

X Ida

Share

Deel dit bericht op Facebook Deel dit bericht op Twitter Deel dit bericht op Pinterest

Gerelateerde berichten

// News & Offers

Wil jij ook goedkoop...

Wil jij in deze tijd liever niet met OV reizen maar wil je wel graag in onze straat komen shoppen? Parkeer ...

// News & Offers

Kalverstraat weer (g...

Wat was het stil in onze mooie straat! Zonder jullie is er maar weinig aan. Inmiddels openen ...

// News & Offers

Nationale Compliment...

Het is vandaag Nationale Complimentendag! Een dag welke in het leven geroepen is om je waardering uit ...