// News & Offers

Hapjes rondom de feestdagen!

29 december 2017

De feestdagen! Alles staat in het teken van familie, vrienden, outfits én natuurlijk eten! Je hele familie komt over, maar wat voor borrelhapjes moet je serveren? Ik help je een handje met een paar originele ideeën.

Hapjes rondom de feestdagen!

Hema staat bekend om hun chocolade en taarten, maar ik was door het dolle heen toen ik dit hoorde: Hema verkoopt nu kerst prosecco-frambozentaart! Hoe lekker klinkt dit? De taart is afgewerkt met frambozen crème en chocola. De taart is voor acht personen en kost 10 euro. I want this cake!

Ook is Hema de place-to-be om jouw huis om te toveren tot een feestje! Met slingers en tafelkleedjes wordt het lekker gezellig in huis. Vooral met nog een flesje bubbels! 😉

Van Wonderen Stroopwafels staat natuurlijk bekend om zijn… stroopwafels! Lekker Hollands of gewoon heel lekker. Ik smul ervan. Zorg dat je ze in huis hebt voor bij de koffie!

Over koffie gesproken… Nespresso heeft voor de feestdagen limit edition koffie cups! Maak er een gezellige koffieproeverij van en geniet van nieuwe aroma’s.

Bij D’Juice House kan je heerlijke thee kopen, mocht je nou geen koffieklant zijn 😉

Ook Cheese And More is te vinden in de Kalverstraat en daar kun je natuurlijk heerlijke kazen halen. Ik denk dan meteen aan een heerlijk kaasplankje met crackers. Hoe lekker?! Versier je kaasplankje met gezellige cocktailprikkers van de Hema!

  

Waterstones in de Kalverstraat verkoopt voornamelijk boeken en magazines uit Engeland, maar wat nou leuk is: er worden ook receptenboeken verkocht! Misschien vind je wel een geweldig boek met inspiratie voor leuke hapjes? Of een receptenboek voor heerlijke cocktails? Dit maakt zeker de feestdagen gezellig en leuk! 😉
Ik ben benieuwd wat jullie voor de feestdagen gaan serveren, laat het me weten!

 

X Ida

 

 

 

 

Share

Deel dit bericht op Facebook Deel dit bericht op Twitter Deel dit bericht op Pinterest

Gerelateerde berichten

// News & Offers

Ben jij al Amsterdam...

Winkel in, winkel uit. Het lijkt erop dat er NIKS leuks hangt in de winkels wanneer je het nodig hebt. ...

// News & Offers

Amsterdam Dance Even...

Het festivalseizoen is afgelopen. De zomerjurkjes en korte broeken kunnen helaas de kast weer in. MAAR.. ...

// News & Offers

National Glamour Day...

JAAAAA! National Glamour day staat weer op de stoep en daar worden wij natuurlijk heel erg blij van! ...