// News & Offers

Hapjes rondom de feestdagen!

29 december 2017

De feestdagen! Alles staat in het teken van familie, vrienden, outfits én natuurlijk eten! Je hele familie komt over, maar wat voor borrelhapjes moet je serveren? Ik help je een handje met een paar originele ideeën.

Hapjes rondom de feestdagen!

Hema staat bekend om hun chocolade en taarten, maar ik was door het dolle heen toen ik dit hoorde: Hema verkoopt nu kerst prosecco-frambozentaart! Hoe lekker klinkt dit? De taart is afgewerkt met frambozen crème en chocola. De taart is voor acht personen en kost 10 euro. I want this cake!

Ook is Hema de place-to-be om jouw huis om te toveren tot een feestje! Met slingers en tafelkleedjes wordt het lekker gezellig in huis. Vooral met nog een flesje bubbels! 😉

Van Wonderen Stroopwafels staat natuurlijk bekend om zijn… stroopwafels! Lekker Hollands of gewoon heel lekker. Ik smul ervan. Zorg dat je ze in huis hebt voor bij de koffie!

Over koffie gesproken… Nespresso heeft voor de feestdagen limit edition koffie cups! Maak er een gezellige koffieproeverij van en geniet van nieuwe aroma’s.

Bij D’Juice House kan je heerlijke thee kopen, mocht je nou geen koffieklant zijn 😉

Ook Cheese And More is te vinden in de Kalverstraat en daar kun je natuurlijk heerlijke kazen halen. Ik denk dan meteen aan een heerlijk kaasplankje met crackers. Hoe lekker?! Versier je kaasplankje met gezellige cocktailprikkers van de Hema!

  

Waterstones in de Kalverstraat verkoopt voornamelijk boeken en magazines uit Engeland, maar wat nou leuk is: er worden ook receptenboeken verkocht! Misschien vind je wel een geweldig boek met inspiratie voor leuke hapjes? Of een receptenboek voor heerlijke cocktails? Dit maakt zeker de feestdagen gezellig en leuk! 😉
Ik ben benieuwd wat jullie voor de feestdagen gaan serveren, laat het me weten!

 

X Ida

 

 

 

 

Share

Deel dit bericht op Facebook Deel dit bericht op Twitter Deel dit bericht op Pinterest

Gerelateerde berichten

// News & Offers

Wil jij ook goedkoop...

Wil jij in deze tijd liever niet met OV reizen maar wil je wel graag in onze straat komen shoppen? Parkeer ...

// News & Offers

Kalverstraat weer (g...

Wat was het stil in onze mooie straat! Zonder jullie is er maar weinig aan. Inmiddels openen ...

// News & Offers

Nationale Compliment...

Het is vandaag Nationale Complimentendag! Een dag welke in het leven geroepen is om je waardering uit ...