// News & Offers

Hij komt, hij komt..

15 november 2018

Het zal jullie niet ontgaan zijn maar over een paar dagen is het weer zo ver! Sinterklaas is dan eindelijk weer in het land. Als de Sint de spannende overtocht van Spanje naar Zaanstad a.s. zaterdag probleemloos weet te volbrengen (spoiler-alert; ik denk dat het ook dit jaar zeker weer goed komt ;) dan brengt hij zondag een bezoek ons prachtige Amsterdam.

Hij komt, hij komt..

Je kunt de goedheiligman en zijn Pieten op verschillende plekken in de binnenstad bekijken. Zo vaart de stoomboot op de Amstel, en zou je gezellig in je eigen bootje achter de stoomboot aan kunnen varen! Of je gaat naar het Scheepvaartmuseum waar je jezelf lekker warmt kunt dansen er op toe kunt zien hoe burgemeester Femke Halsema de stadssleutel overhandigt aan Sinterklaas. Of verzamel op de dam voor een muzikaal spektakel , met presentator Rik Hoogendoorn (je weet wel; die van Sesamstraat). Voor het volledige programma van de intocht klik je hier.

Dit jaar worden er na de intocht nog een 20-tal evenementen georganiseerd door Stichting Sinterklaas in Amsterdam voor kinderen en ouderen met een extra uitdaging in het leven. Zieke kinderen, kinderen van vluchtelingen, eenzame ouderen, kinderen met een handicap en kinderen van gezinnen die het minder breed hebben krijgen een onvergetelijke ontmoeting met Sinterklaas en zijn Pieten.

Natuurlijk ga je voor de leukste (schoen) cadeaus naar de Kalverstraat! De winkels zijn al gezellig versierd in Sinterklaassfeer, en er is voor ieder wat wils. Ga je voor sexy lingerie, of voor lekker geurende badproducten. Of toch liever gave nieuwe oorbellen?? Wat zet jij allemaal op je verlanglijstje? Laat het me weten op Insta!

 

Liefs,

Ida

Share

Deel dit bericht op Facebook Deel dit bericht op Twitter Deel dit bericht op Pinterest

Gerelateerde berichten

// News & Offers

Amsterdam light fest...

Al een aantal jaar vindt in december het Amsterdam Light Festival plaats in onze hoofdstad. Hét festival ...

// News & Offers

Heb je het al gezien...

Wat vind ik het heerlijk om rond deze tijd door het centrum te lopen van Amsterdam. Ik geniet van alles ...

// News & Offers

Ben jij al Amsterdam...

Winkel in, winkel uit. Het lijkt erop dat er NIKS leuks hangt in de winkels wanneer je het nodig hebt. ...