// News & Offers

Inglot Cosmetics – Time to Party!

19 mei 2019

Inglot heeft nu een super gave nieuwe oogmake-up collectie uitgebracht! En deze Partylicious collectie is precies op tijd voor het festivalseizoen!

Inglot Cosmetics – Time to Party!

Voel de Party vibes met extreem glinsterende oog make-up met de Creamy Pigment Oogschaduws van het Freedom System! Geïnspireerd op de mogelijkheden van de AMC Pure Pigment Eye Shadows bevat de nieuwe formule pure pigmenten en glinsters als diamanten om alle aandacht naar jouw ogen te trekken! De hoog gepigmenteerde oogschaduws geven een dubbel sprankelend effect – de kleur verandert als de lichtval verandert – hoe cool is dat?!

De Partylicious collectie is in de winkels én online verkrijgbaar. De prijs per oogschaduw bedraagt € 8,99. Een hervulbaar palette is verkrijgbaar vanaf € 6,99.

Ook heeft Inglot een super vette actie om je nagels weer summer- én festivalproof te krijgen. Vanaf 13 mei tot en met 26 mei koop je de 2e nagellak voor 50%.

Inglot is een wereldwijd bekend cosmeticamerk met wereldwijd ruim 800 winkels. Al hun producten zijn vrij van parabenen en allergenen, dierproefvrij en bovendien zijn veel producten Vegan Friendly. De make-up kenmerkt zich door de natuurlijke ingrediënten, het brede assortiment, de hoge pigmentatie en de enorme hoeveelheid aan kleuren. De skin care producten hebben hoogwaardige bestanddelen van natuurlijke oorsprong die hun werkzaamheid hebben bewezen en doen wat ze beloven. In winkels van Inglot vind je alle producten en natuurlijk kun je deze uitproberen, bekijken en workshops volgen.

Liefs,

Ida

Share

Deel dit bericht op Facebook Deel dit bericht op Twitter Deel dit bericht op Pinterest

Gerelateerde berichten

// News & Offers

Wil jij ook goedkoop...

Wil jij in deze tijd liever niet met OV reizen maar wil je wel graag in onze straat komen shoppen? Parkeer ...

// News & Offers

Kalverstraat weer (g...

Wat was het stil in onze mooie straat! Zonder jullie is er maar weinig aan. Inmiddels openen ...

// News & Offers

Nationale Compliment...

Het is vandaag Nationale Complimentendag! Een dag welke in het leven geroepen is om je waardering uit ...