Volg de Kalverstraat op Facebook Volg de Kalverstraat op Instagram

// News & Offers

Ireda Nijboer vertelt over Miss Amsterdam 2017!

28 februari 2018

Ireda Nijboer heeft een droombaan. Ze reist als model de hele wereld over, én ze won in 2016 en 2017 de Miss Amsterdam Verkiezing! Hier willen wij natuurlijk alles van weten. Gelukkig had ze vanuit Kaapstad even tijd en mocht ik haar interviewen!

Ireda Nijboer vertelt over Miss Amsterdam 2017!

Ireda Nijboer, een vraagje vanuit Amsterdam helemaal naar Kaapstad: hoe gaat het nu met jou?
Van een wereldstad naar een andere wereldstad. Ik zit hier nu bijna 2 maanden en heb het enorm naar mijn zin. Het was natuurlijk wel spannend om 3 maanden zelfstandig op reis te gaan. Ik zit hier nu voor modellenwerk. Dit betekent dat ik bijna dagelijks castings heb voor verschillende merken. Deze merken lopen enorm uiteen: van H&M, van sportkleding, tot de Zuid-Afrikaanse variant van de Bijenkorf (Edgars). Het weer is heerlijk, de mensen zijn aardig en het land is prachtig!

Waarom heb je in 2016/2017 meegedaan aan Miss Amsterdam Verkiezing?
Ik heb meegedaan aan Miss Amsterdam omdat ik altijd stiekem een Miss wilde worden. Dat kwam grotendeels door het programma ‘Het Mooiste meisje van de Klas’: dit waren vaak hele mooie, lieve maar ook slimme vrouwen. Vrouwen die de hele wereld hebben gezien en gelukkig zijn geworden. Miss Amsterdam staat ook voor educatie en welzijn in onze maatschappij. Dus naast het stukje mooi zijn komt er ook kennis bij kijken.

Wat heeft jouw deelname aan Miss Amsterdam voor jou betekend?
Miss Amsterdam heeft veel voor mij betekend. Ik heb er hele lieve eerlijke vriendinnen aan over gehouden. Een mooi netwerk kunnen opbouwen. Het was een fantastische ervaring, zowel tijdens als na de show. De spanning de emoties, er komt gewoon een heleboel bij kijken en dat doet zeker iets met je. Ik ben heel erg blij dat ik deze reis heb mogen maken en dan ook nog eens de kroon op mijn hoofd heb gekregen!

Is er een specifiek moment dat zal je nooit zal vergeten van de Miss Amsterdam Verkiezing?
Er zijn veel momenten die ik niet zal vergeten. Maar het allermooiste moment was misschien wel de liefde die ik krijg van mijn missen vriendinnen aan het einde van de show. Dat is echte vriendschap voor het leven.

Wat zou je de Missen van 2018 willen meegeven?
Wat ik de Missen van 2018 wil meegeven is dat je alles kunt bereiken zolang je er zelf in gelooft.

Hoe zou je jouw kleding stijl omschrijven?
Mijn kledingstijl is klassiek, vrouwelijk en elegant. Maar ik heb soms dagen dat ik het ook heerlijk vind om wat lossere kleding te dragen. Een sportoutfit of lekker casual. De Zara en de H&M helpen daar een hoop bij haha…

Wat vind je de leukste trend op dit moment? Of welke trend vond je echt te gek?
De lange spijkerjasjes waren vorige zomer erg hot. Ik was ook erg blij met mijn lange spijkerjas van de Zara, ik heb hem heel vaak aangehad.

Wie is jouw fashion-icon, en waarom?
Coco Chanel. Omdat ze zo vrouwelijk en chique is.

Wat zijn jouw favoriete winkels in de Kalverstraat?
De Zara en de H&M helpen mij grotendeels in mijn kledingkast. De Hunkemöller zorgt voor mijn lingerie en leuke warme wintersokken. En natuurlijk niet te vergeten de bikini’s die ik nu aan heb in Cape Town. Sinds kort heb ik mijn eigen appartement en daar komen heel veel spulletjes in voor vanuit de enige echte Hema.

Heb je nog modetips voor de Kalverstraatshoppers?
De modetip die ik wil meegeven: maak je eigen mode. Voel je vrij en gelukkig in de kleding die jij mooi vindt. Het is leuk om zo nu en dan mee te doen met een fashion trend maar je moet je blij voelen in jouw outfit!

 

Pssssssst, je kan je nog inschrijven voor Miss Amsterdam Verkiezing 2018, meld je aan vóór 03 maart. Inschrijven kan hier!

 

Share

Deel dit bericht op Facebook Deel dit bericht op Twitter Deel dit bericht op Pinterest

Gerelateerde berichten

// News & Offers

Fila X Disney

Disney, wie is er niet groot mee geworden?! Nog steeds zet ik het liefst op een druilerige, saaie zondagmiddag ...

// News & Offers

National Glamour Day

Hoera!! National Glamour Day komt er weer aan! Zet 6 april maar in je agenda; op deze dag krijg jij, ...