Volg de Kalverstraat op Facebook Volg de Kalverstraat op Instagram

// News & Offers

Even voorstellen!

7 februari 2017

Hoi!
Daar is ie dan, mijn eerste blog voor Kalverstraat. Laat ik mezelf eerst even netjes voorstellen.

Even voorstellen!

Mijn naam is Ida, 30 jaar oud en ik kom uit Volendam, maar spendeer het grootste gedeelte van mijn tijd (in mijn restaurant) in Amsterdam. Ik hou buitensporig veel van koffie en Pom-Bear chips, kan onbeperkt series kijken, ga zo vaak mogelijk op vakantie, hou ervan uren te speuren naar de nieuwste trends, ben doof als ik een goed boek lees en het allerleukste; sinds kort blogger voor de Kalverstraat!

Kalverstraat is altijd druk bezig, altijd in beweging en dat is nu net de reden dat het de ideale plek is om te winkelen voor iedereen: mannen, vrouwen, kinderen, jong, oud.. Shoppen, koffie drinken, lunchen, borrelen en nog meer shoppen, het maakt niet uit waar je naar op zoek bent, het is te vinden in de Kalverstraat.

Via de website, Facebook, Instagram, Snapchat, you name it zal ik jullie op de hoogte houden van de laatste trends, nieuwste collecties en alles wat er in de Kalverstraat en Heiligeweg gebeurt (zag ik daar gister nou Bill Clinton lopen??). Hou ons dus goed in de gaten om niets te missen.

See you!

Share

Deel dit bericht op Facebook Deel dit bericht op Twitter Deel dit bericht op Pinterest

Gerelateerde berichten

// News & Offers

Valentijnsdag

Jaaaa het is vandaag weer Valentijnsdag! Veel vrouwen kijken er verlangend naar uit... en mannen vaak ...

// News & Offers

Hallo allemaal

Zondag was het eindelijk weer zo ver! De eerste aflevering van het nieuwe seizoen van de Luizenmoeder ...

// News & Offers

World Nutella Day

Het hele jaar door zijn er verschillende soorten thema dagen. De één is wat minder bekend dan de ander, ...