// News & Offers

Kerstboom op de dam!

7 december 2017

Vind jij het ook zo leuk dat alles om je heen langzaam word versierd en iedereen in de kerstsfeer beland? Ik moet zeggen: ik was al weken geleden in de kerststemming! Maar dat verandert niet dat het steeds leuker word, net als komende vrijdag!

Kerstboom op de dam!

Morgenavond is het zo ver! Kom tijdens het shoppen in de kerstsfeer want: de grote kerstboom wordt op de Dam gezet! En om het extra speciaal te maken, maakt het Paleiskwartier Amsterdam er een leuk feestje van!

Samen met het Paleiskwartier nodigen we jou graag uit om te genieten van live kerstmuziek met warme chocolademelk van Tony’s Chocolonely. Hoe leuk!

Een reusachtige Nordmann van circa 20 meter hoog komt over uit het Duitse gebied Niederheiden. De boom is in de nacht van 6 december op de dam geplaatst door de bomenploeg. Dus hij staat al!

Maar morgenavond op 8 december gaan de kerstlichtjes officieel branden in de grote boom. Om 17:30 uur komt het Amsterdamse koor en rond de klok van 18:00 uur is hét moment van de verlichting: een spektakel. Na dit feestelijke moment zullen er nog meer hartverwarmende kerstliedjes worden gezongen!

Vind jij het leuk om vanavond de verlichting van de boom te zien branden? Van jong en oud is iedereen welkom om de boom te verwonderen!

Zie ik je daar?

X Ida

Share

Deel dit bericht op Facebook Deel dit bericht op Twitter Deel dit bericht op Pinterest

Gerelateerde berichten

// News & Offers

Wil jij ook goedkoop...

Wil jij in deze tijd liever niet met OV reizen maar wil je wel graag in onze straat komen shoppen? Parkeer ...

// News & Offers

Kalverstraat weer (g...

Wat was het stil in onze mooie straat! Zonder jullie is er maar weinig aan. Inmiddels openen ...

// News & Offers

Nationale Compliment...

Het is vandaag Nationale Complimentendag! Een dag welke in het leven geroepen is om je waardering uit ...