// News & Offers

Knalplanga!

28 december 2018

Lieve fashionista’s, hebben jullie de kerstdagen allemaal een beetje overleefd?? Mijn dagen waren gevuld met lekker eten, samen met familie en vrienden. En ik kijk alweer ontzettend uit naar Oud & Nieuw!

Knalplanga!

Maar eerst heb ik nog een leuke tip voor jullie. Pearle deelt namelijk 50.000 vuurwerkbrillen uit! Al sinds 2013 deelt Pearl de zogeheten Knalplanga’s uit. Pearle Opticiens wil alle ogen van Nederland op scherp zetten. Daarom willen ze Nederland bewust maken van oogschade en om dit rondom de jaarwisseling te voorkomen. Iedereen moet goed voor zijn of haar ogen zorgen, het is immers het meest kostbare bezit dat we hebben.

Uit eerder onderzoek van Pearle blijkt dat een op de vijf jongeren een vuurwerkbril heeft, maar deze niet opzet, omdat anderen dat ook niet doen. Van de ondervraagden geeft een derde aan geneigd te zijn een vuurwerkbril op te zetten als iemand waar ze tegenop kijken dat ook doet. Pearl heeft een social campagne met Donnie opgetuigd om het onderwerp op een ludieke manier onder de aandacht te brengen, en zo proberen ze tijdens oud en nieuw zoveel mogelijk ogen te beschermen.

En dat is niet de enige reden om snel naar Pearle te gaan! Bij Pearl is namelijk ook de Happy Sale begonnen. Heel veel monturen zijn gratis, en je betaald dus alleen voor de glazen. Ook krijg je een oogmeting gratis. Deze actie loopt tot en met 31 december. Pearl heeft een aantal super gave merken, waaronder Nike.

Oftewel; reden genoeg om even bij Pearl binnen te lopen dit weekend!

Liefs,

Ida

 

Share

Deel dit bericht op Facebook Deel dit bericht op Twitter Deel dit bericht op Pinterest

Gerelateerde berichten

// News & Offers

Ben jij al Amsterdam...

Winkel in, winkel uit. Het lijkt erop dat er NIKS leuks hangt in de winkels wanneer je het nodig hebt. ...

// News & Offers

Amsterdam Dance Even...

Het festivalseizoen is afgelopen. De zomerjurkjes en korte broeken kunnen helaas de kast weer in. MAAR.. ...

// News & Offers

National Glamour Day...

JAAAAA! National Glamour day staat weer op de stoep en daar worden wij natuurlijk heel erg blij van! ...