Volg de Kalverstraat op Facebook Volg de Kalverstraat op Instagram

// News & Offers

Knalplanga!

28 december 2018

Lieve fashionista’s, hebben jullie de kerstdagen allemaal een beetje overleefd?? Mijn dagen waren gevuld met lekker eten, samen met familie en vrienden. En ik kijk alweer ontzettend uit naar Oud & Nieuw!

Knalplanga!

Maar eerst heb ik nog een leuke tip voor jullie. Pearle deelt namelijk 50.000 vuurwerkbrillen uit! Al sinds 2013 deelt Pearl de zogeheten Knalplanga’s uit. Pearle Opticiens wil alle ogen van Nederland op scherp zetten. Daarom willen ze Nederland bewust maken van oogschade en om dit rondom de jaarwisseling te voorkomen. Iedereen moet goed voor zijn of haar ogen zorgen, het is immers het meest kostbare bezit dat we hebben.

Uit eerder onderzoek van Pearle blijkt dat een op de vijf jongeren een vuurwerkbril heeft, maar deze niet opzet, omdat anderen dat ook niet doen. Van de ondervraagden geeft een derde aan geneigd te zijn een vuurwerkbril op te zetten als iemand waar ze tegenop kijken dat ook doet. Pearl heeft een social campagne met Donnie opgetuigd om het onderwerp op een ludieke manier onder de aandacht te brengen, en zo proberen ze tijdens oud en nieuw zoveel mogelijk ogen te beschermen.

En dat is niet de enige reden om snel naar Pearle te gaan! Bij Pearl is namelijk ook de Happy Sale begonnen. Heel veel monturen zijn gratis, en je betaald dus alleen voor de glazen. Ook krijg je een oogmeting gratis. Deze actie loopt tot en met 31 december. Pearl heeft een aantal super gave merken, waaronder Nike.

Oftewel; reden genoeg om even bij Pearl binnen te lopen dit weekend!

Liefs,

Ida

 

Share

Deel dit bericht op Facebook Deel dit bericht op Twitter Deel dit bericht op Pinterest

Gerelateerde berichten

// News & Offers

Nationale Tulpendag

Trek snel je schoenen aan, zet je muts op en doe je handschoenen aan. Je kunt vandaag je shopdag in de ...

// News & Offers

Kalverstraat Gossip

Lieve fashionista’s, ik heb wéér een leuke nieuwe rubriek voor jullie! Kalverstraat Gossip. Ik neem ...

// News & Offers

Do you see the light

Het zal je als Amsterdammer vast niet ontgaan zijn, maar ik wil de fashionista's van buiten onze hoofdstad ...