// News & Offers

Last-minute kado-inspo!

5 december 2018

Yesssss, vandaag is eindelijk de dag! Hebben jullie alles al binnen voor het grote pakjesfestijn? Voor degene die het te druk hadden met werken of degene die gewoon te lui zijn en onder druk het beste presteren, heb ik hieronder nog wat last minute kado-inspo!

Last-minute kado-inspo!

Wat dacht je van deze heerlijke magical mini treats? Super leuke cadeautjes voor een zachte prijs. En ze zijn er nog eens super tof uit ook!

the body shop

Wat moet je nou aan je vriend of man geven op zo’n dag? Het zorg elk jaar toch weer voor wat rimpels in je voorhoofd. Maar zo moeilijk hoeft het helemaal niet te zijn! Wandel even binnen bij State of Art! Verras je vriend of broer met een gaaf shirt of je vader met een mooi overhemd.

Hema heeft ook alles in huis voor het heerlijk avondje. Hier kun je terecht voor lastminute sint-shopping. Van cadeautjes tot kleding tot lingerie. Voor mannen, vrouwen, en kinderen; er is voor iedereen wel iets te vinden bij Hema. Maar wil je nou echt punten scoren vanavond? Neem dan deze overheerlijke speculaas-kruimelvlaai mee naar huis. Het ultieme toetje na al die cadeaus uitpakken.

Hema

Dan heb ik nóg iets leuks gevonden voor de mannen (zie je nou dat het helemaal niet zo moeilijk is ? ). Jullie kennen Balr. natuurlijk wel. Check deze wel hele gave schoenen. Ze zijn maar een beperkte tijd te koop én je steunt er ook nog eens een goed doel mee! Elke aankoop van deze sneakers kan bijdragen aan het voorkomen dat een moeder met HIV het virus doorgeeft aan haar ongeboren baby.

Balr.

 

Tot slot wil ik jullie nog even herinneren aan de te gekke kick-off van de uitverkoop van Triumph morgen om 17:00 uur. Onder het genot van een hapje en drankje kun je alles passen en krijg je 30% korting bij aankoop van minimaal 2 artikelen! Zie ik jullie daar??

 

Liefs,

Ida

 

Share

Deel dit bericht op Facebook Deel dit bericht op Twitter Deel dit bericht op Pinterest

Gerelateerde berichten

// News & Offers

Wil jij ook goedkoop...

Wil jij in deze tijd liever niet met OV reizen maar wil je wel graag in onze straat komen shoppen? Parkeer ...

// News & Offers

Kalverstraat weer (g...

Wat was het stil in onze mooie straat! Zonder jullie is er maar weinig aan. Inmiddels openen ...

// News & Offers

Nationale Compliment...

Het is vandaag Nationale Complimentendag! Een dag welke in het leven geroepen is om je waardering uit ...