// News & Offers

Lekker nieuws!

17 december 2018

Nomnomnom, eindelijk heb ik weer eens een lekker nieuwtje voor jullie! Lunchrestaurant Calf & Bloom gaat een culinaire samenwerking met Rogier van Dam aan. Rogier van Dam is sinds 2010 chef en eigenaar van Restaurant Lastage op de Geldersekade in Amsterdam. Dit restaurant is in het bezit van een Michelin-ster!

Lekker nieuws!

Jeroen Mak, de ex-sous chef van Lastage, is de nieuwe chef-kok van Calf & Bloom. Rogier en Jeroen hebben samen een nieuwe menukaart gemaakt met zowel brasserieklassiekers als een 3-gangen chef’s lunchmenu met keuze uit 5 voorgerechten, 5 hoofdgerechten en 3 nagerechten. Een 2-gangen lunchmenu kun je samenstellen voor € 22,50 en een 3-gangen lunchmenu voor € 27,50.

Calf&Bloom

Calf&Bloom

Niet alleen de menukaart is onder handen genomen; ook aan de wijnkaart is aangepakt! Elise Moeskops, vriendin van Rogier en mede-eigenaar van Lastage én sommelier heeft de wijnkaart een oppepper gegeven. De kaart staat vol met prachtige wijnen in alle smaakcategorieën.

Dus voor een lunch op sterrenniveau moet je echt even naar Calf & Bloom. Calf & Bloom is gevestigd aan de Singel 461 en zit tussen de Bloemenmarkt en Kalverstraat, vandaar dus ook de naam Calf & Bloom!

Ik zou zeggen; enjoy!

Liefs,

Ida

Share

Deel dit bericht op Facebook Deel dit bericht op Twitter Deel dit bericht op Pinterest

Gerelateerde berichten

// News & Offers

Allround redactie st...

Ben jij verslaafd aan social media? Heb je een vlotte pen? En is het voor jou een sport om als eerste ...

// News & Offers

Op zoek naar een ori...

Ja ja, de feestdagen staan alweer op de stoep en hoe leuk is het om voor iedereen een origineel cadeau ...

// News & Offers

Amsterdam light fest...

Al een aantal jaar vindt in december het Amsterdam Light Festival plaats in onze hoofdstad. Hét festival ...