Volg de Kalverstraat op Facebook Volg de Kalverstraat op Instagram

// News & Offers

Lush Kalverstraat Parfum workshop!

14 december 2017

Soms loop ik door de Kalverstraat en word ik in één keer verleid door een heerlijke geur. We weten allemaal dat dit maar één winkel kan zijn: Lush! Yay, I love it.

Lush Kalverstraat Parfum workshop!

Maar, wist je al dat Lush ook parfum verkoopt? Jazeker! Parfums waardoor je net zo lekker als de winkel zelf gaat ruiken! En het allerleukste: er zijn sinds kort exclusieve parfums ontwikkeld die maar in 9(!) Lush winkels op de wereld verkrijgbaar zijn! Lush Kalverstraat is daar natuurlijk één van.

Lush is een cosmetica winkel die oorspronkelijk uit Engeland komt. Lush is 100% natuurlijk, diervriendelijk en produceert alleen maar handgemaakte producten! Daarnaast is elk product van Lush een feestje en heerlijk in gebruik. I’m a big fan!

Maar om nog even op die lekkere geurtjes terug te komen: Lush heeft dus ook parfums! En het leuke aan de parfum van Lush is dat achter elke geur een ander verhaal en een andere belevenis zit. Om je te helpen met het uitzoeken van parfums organiseert Lush Kalverstraat een evenement: parfum workshop bij Lush Kalverstraat.

Op 15 en 16 december 2017 om 16:00 verwelkomt Lush je om alles te vertellen over hun parfums en om je te adviseren: welke perfect is nou voor jou? Ze maken het extra speciaal door muziek, hapjes en drankjes. Iedereen mag vrijdag en zaterdag aanschuiven maar let op: vol is vol!

 

Neem alvast een kijkje op www.lush.com en misschien zie ik je vrijdag of zaterdag!

Veel plezier!

 

X Ida

Share

Deel dit bericht op Facebook Deel dit bericht op Twitter Deel dit bericht op Pinterest

Gerelateerde berichten

// News & Offers

Fila X Disney

Disney, wie is er niet groot mee geworden?! Nog steeds zet ik het liefst op een druilerige, saaie zondagmiddag ...

// News & Offers

National Glamour Day

Hoera!! National Glamour Day komt er weer aan! Zet 6 april maar in je agenda; op deze dag krijg jij, ...